Novinky

Viete, z akých rýb sa vyrába filé, ako sa lovia, spracovávajú a čo znamená pojem seafrozen? Roman Staša vám vo videu predstaví cestu filé od vylovenia z oceánu, cez spracovanie v Kralupoch, až po naservírované jedlo na tanieri. Presvedčte sa, že najpredávanejšie porcie filé na Slovensku obsahujú 100% rybieho mäsa bez pridanej chémie.
Pôvodná francúzska receptúra, extra kvalitná výkrmová pečeň a slovenská remeselná výroba. Milovníci Francúzska a jeho delikates ocenia autentickú chuť foie gras Cancanero. Jemná paštéta s Armagnacom či celé kúsky kačacej pečene nesmú chýbať pri žiadnej slávnostnej príležitosti.
Naozajstný kulinársky trend z talianskej kuchyne. Aký je však rozdiel medzi pinsou a tradičnou pizzou?
Pripečená mastnota je v profesionálnych kuchyniach veľkou výzvou. Personál kuchyne trávi predumývaním, drhnutím a namáčaním mastných hrncov a panvíc veľa času. S tým teraz môže pomôcť novinka na ručné umývanie riadu – Jar Professional Platinum s najsilnejším zložením od Jari.
Prekvapte svojich hostí krehkými, šťavnatými bravčovými steakmi intenzívnej chuti. Bravčové karé a krkovica v steakovej kvalite pochádza z plemena ošípaných Duroc. Majú mramorovanie a pevnú štruktúru podobne ako hovädzie steakové mäso.
Novinky značky BRAVUR určite zaujmú milovníkov kvalitných údenín. Rozšírili sme ponuku o produkty, ktoré aktivujú všetky chuťové bunky.
Najobľúbenejšie chlebíčky sú šunkové a vajíčkové. Spolu sa ich zje 70 % zo všetkých druhov chlebíčkov. Bidfood s nimi vsadil na istotu. Chlebíčky sa vyrábajú každý deň a vďaka perfektnej logistike sa naskladňujú na všetky depá. Dostávajú sa tak k zákazníkom vždy čerstvé.
Hranolky sa stali ikonou rýchleho občerstvenia a obľúbeným pokrmom na jedálnych lístkoch po celom svete. Ktoré sú však najlepšie na donášku?
Pripojte sa k výzve Pondelok bez mäsa a dajte tak vašim zákazníkom možnosť vynechať mäso a objaviť nové rastlinné chute. Každý pondelok pripravte bezmäsité jedlo a pridajte ho na svoje menu.
Pečivo je neodmysliteľnou súčasťou takmer každej kuchyne po celom svete. Nie vždy je však čas či možnosť stať sa pekárom. Našťastie existuje spôsob, ako si dopriať lahodné pečivo bez nutnosti pečenia.