Novinky

Tuniak žltoplutvý patrí k najdôležitejším rybám využívaných v gastronómii.
Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť, textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.
K jeseni neodmysliteľne patria husacie a kačacie hody, ktorých tradícia siaha až do nepamäti. Vychutnajte si túto vyše storočnú tradíciu plnú chutí a vôní s nami!
Taliani sú známi gurmáni, ktorí vedia že v pokrmoch nesmú chýbať kvalitné salámy a šunky. V našom sortimente nájdete širokú ponuku pravých talianskych údenín, s ktorými si pripravte luxusné pokrmy ako v talianskej reštaurácii.
Trápi Vás plytvanie surovinami či nesprávna príprava jedál? Odpoveďou na Vaše problémy je náš Gastro Team.
Bidfood distribuuje radu tzv. superpotravín alebo výrobkov z nich. Tieto prírodné potraviny majú nezvyčajne vysoký obsah vitamínov, minerálov a špecifických látok. Vďaka tomu mimoriadne pozitívne pôsobia na ľudský organizmus. Nasledujúci text stručne predstaví bulgur, acai a tahini.
Vaša obľúbená Nowaco zelenina v novom kvalitnom obale!
Bidfood distribuuje radu tzv. superpotravín alebo výrobkov z nich. Tieto prírodné potraviny majú mimoriadne vysoký obsah vitamínov, minerálov a špecifických látok. Vďaka tomu mimoriadne pozitívne pôsobia na ľudský organizmus. Dnes si predstavíme chia semienka, tekvicové jadrá, pohanku a brusnice.
Nechajte sa aj vy očariť nezameniteľnou chuťou thajskej kuchyne a pripravte s našimi produktmi tie najlepšie pokrmy!
Dňa 18.8.2017 sa konal pochod kuchárov na počesť sv. Vavrinca – patróna kuchárov. Cieľom tohto projektu bolo apelovať na verejnosť – motivovať mládež k štúdiu gastronómie, dať do povedomia kuchárske remeslo a podporiť stretávanie sa kuchárov bez ohľadu na ich príslušnosť k jednotlivým klubom.

Stránky