Novinky

V súčasnej dobe vyhľadáva vhodné alternatívy mäsa čím ďalej tým viac ľudí. Poznáte produkty značky Goody Foody?
Nastal čas na zmenu nášho ikonického loga NOWACO, ktoré ste si s našimi výrobkami spájali od nepamäti. Veríme, že sme spravili správny krok vpred.
Mladí kuchári z krajín V4 si prišli zmerať svoje sily na súťaži odborných zručností. Hlavnou surovinou na prípravu bol náš pstruh.
Bidfood Slovakia sa zúčastnil ako hlavný partner najprestížnejšej kulinárskej udalosti roka na Slovensku. Program bol sprevádzaný živými vystúpeniami michelinských šéfkuchárov z celej Európy a odborníkmi z HoReCa segmentu.
Prinášame Vám zaujímavú novinku. Vďaka svojej unikátnej, exotickej chuti a širokému využitiu rastie popularita tohto citrusu každým dňom.
Vôňa pečúcich sa malých pľundrových mriežok Bagetier priláka nových zákazníkov, hostí k raňajkám či deti do jedálne. Zlatisté mini pečivo vydrží vďaka bohatej pudingovej náplni vláčne až do druhého dňa po dopečení. Z opavskej výroby mieria k zákazníkom už štyri kombinácie príchutí.
Hľadáte chuťovo vynikajúci a zdravý doplnok ku grilovaného alebo pečenému mäsu? Rýchlu prílohu? Potrebujete samostatnú desiatu alebo ľahkú osviežujúcu večeru? Bidfood má privátny rad zeleninových šalátov Nowaco s vlastným výrobným know-how, receptúrou a tradíciou.
"Chceme okrem priamej humanitárnej potravinovej pomoci aj týmto spôsobom vyjadriť solidaritu s Ukrajinou a s jej obyvateľmi. Cítime morálnu povinnosť vymedziť sa proti agresívnemu počínaniu predstaviteľov Ruska a dať jasnú správu ľuďom z Ukrajiny žijúcim v Českej republike či na Slovensku, že na nich myslíme a podporujeme ich."
Z polí a fariem pochádza čerstvá zelenina, ktorá je základom našich jednodruhových balení a zmesí.
Vedeli ste, že čerstvá zelenina stratí pri spracovaní v kuchyni až 40 % svojej váhy?
Pri hlbokozmrazenej platíte za to, čo naozaj použijete!
Pod značkou Gurmet spracovávame a vyrábame čerstvé mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Okrem čerstvého mäsa v kuchynskej úprave, vďaka ktorej kuchári ušetria čas, si veľkú obľubu získali mleté mäsá či vynikajúce grilovacie klobásy Chipolata a Marquez.