Novinky

Krevety patria medzi najobľúbenejšie morské plody. Viete však, ako sa napríklad delia alebo označujú?
Zima je obdobím vareného vína a punču. V chladnom období sú to ideálne nápoje na zahriatie.
Tomáš Krátký, ambasádor diviny Petron, kuchár - umelec, člen klubu Chef des Chefs, žiak Paula Bocusa. Varenie je jeho vášňou a venuje sa mu celý život. Divina podľa neho patrí do každého menu - jarného, letného, jesenného, zimného - a predovšetkým je ozdobou denného menu. A prečo si vybral značku Petron?
V chladných jesenných dňoch dostáva naše telo zabrať. Ako čo najlepšie doplniť vitamíny a posilniť imunitu? Dozviete sa v článku.
Divina značky Petron je dostupná celoročne. S rastúcim trendom grilovania tak už dávno nie je iba sezónnou záležitosťou.
Úspory áno, ale nesmú byť na úkor kvality surovín a výsledných pokrmov. Tepelné úpravy mäsa trvajú hodiny a stoja kilowatthodiny energie. Riešenie môže byť plne tepelne opracované mäso sous-vide Banquet. Nutrične optimálny výrobok stačí ohriať pri nízkej teplote niekoľko minút.
Profesionálny tím kuchárov zložený z osobností, ktoré majú bohaté skúsenosti z medzinárodných súťaží aj každodennej praxe z najlepších reštaurácií zo Slovenska i zahraničia, vás bude sprevádzať na interaktívnych workshopoch varenia.
Charakteristické chute syrov vyniknú za tepla výraznejšie než za studena. Grilované syry sú vďaka jednoduchej príprave a servírovaniu – napríklad len s brusnicovou omáčkou – vhodné pre stánky s občerstvením alebo jedálne. Avšak skúsený šéfkuchár dokáže zo syrov z grilu zostaviť veľmi rafinované večerné menu.
Obaľované syry od nepamäti patria medzi najobľúbenejšie jedlá všetkých generácií.
21. júna 2022 sa v Kralupoch nad Vltavou slávnostne otvorila najväčšia a najmodernejšia baliareň rýb v strednej Európe. Práve tu bude Bidfood spracovávať tie najlepšie morské aj sladkovodné ryby a morské špeciality.