Novinky

Existujú kuchyne, kde moderné konvektomaty slúžia len ako obyčajná rúra?
Áno, kuchári spoločnosti Bidfood sa s tým na svojich cestách po slovenských kuchyniach stretávajú. Pritom neexistuje dôvod, prečo nevyužiť výhody nízkoteplotnej úpravy mäsa.
Cestoviny Surgital sú unikátne v každom smere. Toto majstrovské dielo je určené pre šéfkuchárov, ktorí ocenia jedinečnú chuť talianskej tradície a zároveň chcú svojim hosťom ponúknuť mimoriadny produkt bez toho, aby sa vzdali výhod hlbokého zmrazovania.
Otvorili sme nové profesionálne gastroštúdio v Novom Meste nad Váhom, aby sme boli bližšie k svojim zákazníkom.
Najhustejší jogurt na trhu dodáva Bidfood pod vlastnou značkou Meliko. Tento gazdovský smotanový jogurt prekoná svojou hustotou grécke jogurty a kyslé smotany.
Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne rozvezieme zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Gurmet.
Výrobu vlastných zmrzlín Prima dopĺňa distribúcia značky Häagen-Dazs. Bidfood je výhradným distribútorom zmrzlín Häagen-Dazs v strednej a východnej Európe. V čom tkvie tajomstvo jedinečnosti zmrzlín Häagen-Dazs?
Ihneď po uvedení na trh sa šťavnaté trhané mäso Banquet stalo hviezdou streetfoodu. Avšak svoje uplatnenie nachádza aj na tanieroch reštaurácií. Bidfood pripravuje mäso metódou sous-vide vo vlastnej opavskej výrobe. Mäso je vo vákuovom vrecku upečené úplne domäkka. Super šťavnatosť získa po zmiešaní s priloženým výpekom.
Smotanovo biela Mozzarella di Bufala Campana DOP sa smie vyrábať iba tradičným spôsobom na vybranom území južného Talianska. Lahodná mozzarella z byvolieho mlieka je chuťovo výraznejšia než bežne dostupná kravská, ktorú neobmedzene chrlia mliekarne po celom svete.
Leto, slnko, chladený nápoj a grilovačka. Kombinácia, ktorá je už takmer klišé, no nikdy neomrzí. Okoreňte si túto predstavu, a to doslova. Koreniace zmesi Coronet dotiahnu chute grilovaného pokrmu do absolútnej špičky.
Nanuky a drene Mrož obsahujú oproti ostatným zmrzlinám extrémne vysoký podiel ovocia – vždy viac ako 50 %. Preto sa obídu bez aróm a farbív. Medzi ďalšie suroviny patrí smotana, tvaroh a jogurt. Vďaka svojej prírodne vyváženej chuti sa stal Mrož jedným z najobľúbenejších nanukov.