Novinky

S bravčovými rebierkami sous-vide Banquet prichádza skvelá príležitosť ako opäť zatraktívniť menu. Vďaka metóde sous-vide si rebierka vo vákuu zachovajú prirodzenú šťavnatosť a úžasnú chuť.
Všetci sa už tešíme, že prišiel čas uvoľňovania opatrení na Slovensku a s ním aj krajšie počasie. Ako stvorené na PRIMA zmrzlinu, ktorú si konečne môžeme vychutnať do sýtosti. Aj tento rok sme pre vás pripravili niekoľko skvelých noviniek inšpirovaných tradičnými chuťami aj modernými trendami.
Všetko je možné!
Kvalitné bravčové koleno s kosťou Banquet upravené metódou Sous Vide z našej vlastnej opavskej výroby je šťavnatý a krehký výrobok.
Vysmážaný syr Eidam v tvare dinosaurov, nugetky z nemletého lososa alebo nemleté kuracie prsné rezníčky? Špeciálne pre malých vyberavých stravníkov sú pripravené najobľúbenejšie detské jedlá Nowaco Kids. Na prvý pohľad upútajú výraznými obalmi a pýšia sa najkvalitnejšími surovinami.
Aktuálna situácia nám nie je ľahostajná.
V súlade s vydanými nariadeniami Ústredného krízového štábu SR sme prijali prísne opatrenia v súvislosti so šíriacim sa ochorením koronavírusu (SARS CoV-2), aby sme zvýšili ochranu vášho zdravia ako aj zdravia našich zamestnancov.
Vynikajúca chuť jahňacieho mäsa má svoje miesto v takmer každej svetovej kuchyni. Medzi hlavné dôvody, prečo jahňacie z Bidfoodu zaradiť častejšie do nášho jedálnička, patrí ekologický chov na najčistejších miestach planéty a prospešnosť pre naše zdravie. Navyše oproti baraniemu nevonia jahňacie mäso tak výrazne a je tak prijateľné aj pre deti.
Pepitky - unikátna kombinácia strukovín a zeleniny. Prirodzene bezlepková surovina, ktorá spĺňa požiadavky moderného a zdravého stravovania. Pepitky - hit tohto roka!
Spoločnosť Bidfood Slovakia sa stala sponzorom Community Catering Teamu Prešovského klubu kuchárov a cukrárov, ktorí budú reprezentovať Slovensko na Olymiáde IKA Culinary v nemeckom Stuttgarte.



Malý sprievodca našimi zemiakovými výrobkami Nowaco, Marquise a Chef´s Excellence predstavuje prémiové hranolčeky, krokety či americké zemiaky. Väčšina z nich pochádza z ultramoderných výrobných liniek v Belgicku, tradičné krokety z vlastnej opavskej výroby.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!