Novinky

Naozajstný kulinársky trend z talianskej kuchyne. Aký je však rozdiel medzi pinsou a tradičnou pizzou?
Pripečená mastnota je v profesionálnych kuchyniach veľkou výzvou. Personál kuchyne trávi predumývaním, drhnutím a namáčaním mastných hrncov a panvíc veľa času. S tým teraz môže pomôcť novinka na ručné umývanie riadu – Jar Professional Platinum s najsilnejším zložením od Jari.
Prekvapte svojich hostí krehkými, šťavnatými bravčovými steakmi intenzívnej chuti. Bravčové karé a krkovica v steakovej kvalite pochádza z plemena ošípaných Duroc. Majú mramorovanie a pevnú štruktúru podobne ako hovädzie steakové mäso.
Novinky značky BRAVUR určite zaujmú milovníkov kvalitných údenín. Rozšírili sme ponuku o produkty, ktoré aktivujú všetky chuťové bunky.
Najobľúbenejšie chlebíčky sú šunkové a vajíčkové. Spolu sa ich zje 70 % zo všetkých druhov chlebíčkov. Bidfood s nimi vsadil na istotu. Chlebíčky sa vyrábajú každý deň a vďaka perfektnej logistike sa naskladňujú na všetky depá. Dostávajú sa tak k zákazníkom vždy čerstvé.
Hranolky sa stali ikonou rýchleho občerstvenia a obľúbeným pokrmom na jedálnych lístkoch po celom svete. Ktoré sú však najlepšie na donášku?
Pripojte sa k výzve Pondelok bez mäsa a dajte tak vašim zákazníkom možnosť vynechať mäso a objaviť nové rastlinné chute. Každý pondelok pripravte bezmäsité jedlo a pridajte ho na svoje menu.
Pečivo je neodmysliteľnou súčasťou takmer každej kuchyne po celom svete. Nie vždy je však čas či možnosť stať sa pekárom. Našťastie existuje spôsob, ako si dopriať lahodné pečivo bez nutnosti pečenia.
V kralupskej baliarni čerstvých rýb Bidfood sa stretli dva zaujímavé úlovky. Na prianie zákazníkov Fresh Fish Service prišiel zo Srí Lanky tuniak žltoplutvý "Yellowfin" a zo Španielska cenený tuniak modroplutvý "Bluefin".
Vážení obchodní partneri,
prajeme Vám pokojné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok 2024.