Banquet tím – špecialisti na mäso sous-vide

Tím skúsených šéfkuchárov pomáha každý deň profesionálom naprieč celým Slovenskom.

Banquet tým | Petr Konečný | Pavel Smékal | Josef Veleta

Inšpirácia a podpora pre Vašu kuchyňu

Srdcom Banquet tímu je trojica skúsených odborníkov – Petr Konečný, Pavel Smékal a Josef Veleta. Zároveň organizujú semináre s varením, inšpirujú kolegov pri tvorbe menu a prezentácii jedál, pomáhajú s kalkuláciami pokrmov aj so splnením podmienok spotrebného koša.

Ako Banquet tím pomáha

  • Menu ikona | Bidfood

    Zostavenie menu

    Pomôžu vytvoriť atraktívnu ponuku jedál, ktorá osloví vašich zákazníkov.

     

  • Kalkulace ikona | Bidfood

    Kalkulácia ceny

    Poradia s optimalizáciou nákladov pri zachovaní vysokej kvality.

  • Splnění ikona | Bidfood

    Spotřebný kôš

    Poskytnú tipy, aby boli splnené normy a požiadavky na zloženie pokrmov.
     

  • Přizpůsobení ikona | Bidfood

    Prispôsobenie receptúr

    Navrhnú recepty na mieru, aby zodpovedali vašim potrebám aj chutiam.
     

  • Prezentace ikona | Bidfood

    Prezentácia pokrmov

    Ukážu, ako správne prezentovať jedlá, aby zaujali na prvý pohľad.
     

  • Školení ikona | Bidfood

    Školenia a semináre

    Organizujú tematické akcie zamerané na praktické využitie mäsa sous-vide.

     

Semináre

Chcete zažiť Banquet seminár predstavujúci svet chutí mäsa sous-vide?
Pozrite si aktuálnu ponuku seminárov a rezervujte si miesto.

Kto tvorí Banquet tím?

Profesionálni kuchári s bohatými skúsenosťami a hlbokými znalosťami sous-vide výrobkov značky Banquet. Ich cieľom je, aby zákazníci aj kuchári okúsili špičkovú kvalitu mäsa sous-vide v každej porcii.

banquet@bidfood.cz

  • Petr Konečný Banquet tým

    Petr Konečný

    Vedúci podpory predaja sous-vide Banquet pre Českú a Slovenskú republiku.

    Šéfkuchár so štyridsaťročnými skúsenosťami z inštitucionálnej gastronómie, hotelov aj reštaurácií, varenie ho najviac baví od 500 porcií vyššie a špecializuje sa na omáčky. Pre Bidfood pracuje už viac ako 26 rokov.

     

  • Pavel Smékal Banquet tým

    Pavel Smékal

    Podpora predaja sous-vide Banquet na Morave.
    Skúsený šéfkuchár so špecializáciou na hotelovú kuchyňu, v tíme Banquet je jeho doménou tvorba nových receptúr a kalkulačných listov.

  • Josef Veleta Banquet tým

    Josef Veleta

    Podpora predaja sous-vide Banquet v Prahe a okolí.
    Skúsený šéfkuchár, ktorý prešiel viacerými pražskými podnikmi, hotelmi na karlovarskej kolonáde a vyskúšal si aj prácu v zahraničí.

Prečo s Banquet tímom spolupracovať?

Sous-vide mäso Banquet je synonymom pre dokonalú chuť, konzistenciu a stálu kvalitu. Spoluprácou s odborníkmi z Banquet tímu získate k produktom kompletnú podporu, ktorá vám pomôže vyniknúť.

Prezentácia

Dohodnite si bezplatnú prezentáciu sous-vide Banquet priamo vo Vašej prevádzke.

Sous-vide Banquet

Fotografie zo seminárov a ďalších akcií nájdete na facebookovej stránke
Banquet: sous-vide ve Vaší kuchyni.

K všetkým potrebným informáciám sa dostanete najpohodlnejšie cez stránku banquet-maso.cz. Nájdete tu základné informácie, kontakty, odkazy na semináre, produkty aj recepty.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí