Téma # divina

Tomáš Krátký, ambasádor diviny Petron, kuchár - umelec, člen klubu Chef des Chefs, žiak Paula Bocusa. Varenie je jeho vášňou a venuje sa mu celý život. Divina podľa neho patrí do každého menu - jarného, letného, jesenného, zimného - a predovšetkým je ozdobou denného menu. A prečo si vybral značku Petron?
Divina značky Petron je dostupná celoročne. S rastúcim trendom grilovania tak už dávno nie je iba sezónnou záležitosťou.
Úspory áno, ale nesmú byť na úkor kvality surovín a výsledných pokrmov. Tepelné úpravy mäsa trvajú hodiny a stoja kilowatthodiny energie. Riešenie môže byť plne tepelne opracované mäso sous-vide Banquet. Nutrične optimálny výrobok stačí ohriať pri nízkej teplote niekoľko minút.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous vide podľa Vašich predstáv.
Prepelica vyniká svojou jemnosťou, krehkosťou, charakteristickou chuťou a arómou. Mäso obsahuje minimum tuku a chuťovo je podobné bažantiemu mäsu. Celá prepelica predstavuje dokonalú porciu pre jednu osobu podobne ako polovica jarného kuriatka.
Pri spracovaní diviny v reštaurácii vznikajú mnohé úskalia, prípadne konflikty so zákonmi. Preto je výhodnejšie obrátiť sa na schválený spracovateľský závod. Ideálnou voľbou sa stáva divina pod značkou Petron. Vďaka vlastnej kralupskej prevádzke má Bidfood pod kontrolou celý proces od výkupu cez spracovanie a skladovanie až po rozvoz priamo k zákazníkom. Sme jednotkou v distribúcii diviny na slovenskom i českom trhu.