Téma # Bidfood Dýšina: hydina a údeniny

Bidfood vyrába v Dýšine už desať druhov šuniek. Na výber sú šunky bravčové, kuracie, hranaté, výberové, štandardné... Niektoré z nich sa dočkali aj plátkovanej verzie. Nový stroj nakrája a vyskladá 20 kg šunky za 1 minútu a 40 sekúnd.
Šunky Bravur zaujali zákazníkov kvalitou a dizajnom obalov. Bidfood v Dýšine pri Plzni úspešne rozbehol údenársku výrobu v máji 2018. Dnes máme v ponuke 7 vlastných šuniek Bravur v troch akostných triedach; z kuracieho, morčacieho alebo bravčového mäsa ako aj šunku od kosti. Všetky skvele chutia, neobsahujú glutaman, lepok ani iné alergény.
Výborné hydinové rolády Nowaco sú pripravené zo šťavnatého kačacieho či kuracieho steaku, plné bohatej mäsovej plnky, pri kačacej roláde s pečeňou. Chalupárske šišky Nowaco si zákazníci rýchlo obľúbili vďaka vyváženej chuti kuracieho a údeného mäsa.
V Dýšine pri Plzni sa sústredíme na spracovanie hydiny. Vyrábame tu poctivé mäsové polotovary, marinované mäso a údeniny. Významná je taktiež tunajšia výroba kockového ľadu. Ďalej ponúkame služby na zákazku: zmrazovanie a skladovanie.