Bidfood Gastroštúdio
Spoločne zvyšujeme úroveň slovenskej gastronómie, sledujeme svetové trendy, prichádzame s novými produktmi, inováciami a technológiami.
  Dve profesionálne štúdiá
V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom a v Prešove organizujeme odborné semináre, prednášky, prezentácie produktov a interaktívne varenia (workshopy), ktoré sú zamerané na moderné trendy v gastronómii. Sú určené pre našich zákazníkov, odbornú verejnosť, ako aj pre zamestnancov.
Najmodernejšie vybavenie
Mobilné prvky umožňujú Gastroštúdio rýchlo premeniť v priestor pre praktické workshopy, na ktorých môžu variť sami účastníci. V objektoch sa taktiež nachádza nevyhnutné komplexné zázemie kuchyne. Workshopy si našli obľubu u mnohých zákazníkov, ktorí sa k nám pravidelne a radi vracajú. Neustále v nich investujeme do najmodernejších technológií, aby boli kuchyne vybavené podľa posledných trendov.
Sme hrdí na to, že sa môžeme spoľahnúť na dlhý rad našich partnerov.
Aj vďaka nim môžeme naše kulinárske umenie predvádzať na najmodernejších prístrojoch a zariadeniach, bez ktorých sa dnešná gastronómia nezaobíde.
  Kulinárske kurzy a workshopy
V Gastroštúdiu organizujeme inšpiratívne kuchárske a poradenské kurzy nielen pre odbornú verejnosť, ale aj pre našich predajcov a zamestnancov. Kulinárske kurzy a workshopy vedú členovia Gastro Teamu Bidfood alebo profesionálni lektori – šéfkuchári zo Slovenska, Česka aj zo zahraničia.
Plánujeme pre Vás ďalšie workshopy
Sledujte náš web alebo si nechajte zasielať upozornenia. Najžiadanejšie workshopy bývajú rýchlo obsadené.
Gastro Team Bidfood
Profesionálny tím kuchárov je zložený z osobností, ktorých odborové špecializácie sa navzájom dopĺňajú. Majú bohaté skúsenosti z medzinárodných kuchárskych súťaží i každodennú prax v najlepších slovenských a zahraničných reštauráciách, či v inštitucionálnej gastronómii. Vďaka tomu náš tím kuchárov vie zavádzať do praxe nové trendy a pristupovať k surovinám prakticky z pohľadu bežných kuchárov. Zároveň z vlastných skúseností pozná reakcie skutočných zákazníkov – hostí reštaurácií.
Častokrát príjmu pozvanie na workshop aj naši kuchárski kolegovia zo zahraničia, napríklad z Čiech, Talianska alebo Nového Zélandu.
  Marek Madzik
Executive chef spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS. Svoje skúsenosti získal počas pôsobenia v Nemecku, Taliansku a Švédsku, ako aj na prestížnych zahraničných gastronomických podujatiach. Bol členom tímu kuchárov súťažiacich na olympiáde IKA v roku 2016 a 2024 so ziskom dvoch bronzových medailí. Jeho cieľom je pozdvihovať úroveň gastronómie na Slovensku.
Ján Duda
Šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia. Predtým pracoval ako Executive Chef vo Facility System Hub Restaurant v Trenčíne. Je prezidentom Euro-Toques Slovensko, a členom World Master Chef Society i Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc. Poznať ho môžete aj z televíznej obrazovky. Pravidelne kulinársky inšpiruje divákov Dámskeho klubu vysielanom na STVR1. Za najlepšieho šéfkuchára vo svojom živote (aj keď bez ocenení), považuje svoju starú mamu a svoju mamu. Taktiež pokladá za dôležité udržať Slovenské gastronomické bohatstvo a odovzdávať ho ďalej mladším.
  Kontakt Gastroštúdio
Bidfood Slovakia s.r.o. – Gastroštúdio Nové Mesto nad Váhom
Trenčianska 2244/49
915 01  Nové Mesto nad Váhom
IČO: 34152199
IČ DPH: SK2020168359
Bidfood Slovakia s.r.o. – Gastroštúdio Prešov
Ku Magašu 1
080 01  Prešov - Haniska
IČO: 34152199
IČ DPH: SK2020168359
Partneri Gastroštúdia Bidfood
Na chode Gastroštúdia sa dlhodobo podieľa rad spoľahlivých partnerov. Naše produktové aj technické vybavenie aj vďaka nim reprezentuje najnovšie trendy v gastronómii.
McCain
Spoločnosť McCain je rodinná firma, ktorú v roku 1957 založili v Kanade 4 bratia McCainovci. Spoločnosť sa stala najväčším svetovým výrobcom mrazených zemiakových výrobkov. V roku 1973 sa rozšírila do Európy. Na Slovensku začala pôsobiť v roku 1996. Je nesporným lídrom v kategórii mrazených zemiakových výrobkov. Značka McCain už mnoho rokov pravidelne získava ocenenia Superbrands. Ich poslaním je prinášať spotrebiteľom najlepšie zemiakové produkty spojením nutričných hodnôt a kulinárskeho potešenia.
Flora Professional
Komunita inovátorov a milovníkov potravín, ktorí spoluvytvárajú najväčšiu svetovú spoločnosť vyrábajúcu rastlinné potraviny. Pomáhajú profesionálom v gastronomickom priemysle zavádzať do jedálnička viac rastlinných jedál. Vyvíjajú rastlinné produkty a riešenia, ktoré spĺňajú potreby širokej škály stravovacích zariadení. Podporujú kuchárov, pekárov, cukrárov a baristov pri vytváraní rastlinných pokrmov a nápojov, ktoré skvele chutia, sú jednoduché na prípravu, potešia hostí a sú dobré pre našu planétu.
Karma Premium
Karma Premium je novou obchodnou značkou tradičnej českej spoločnosti Karma Český Brod a. s. Karel Macháček založil KARMU v roku 1910 a čoskoro po svojom vzniku sa výrobky KARMA stali synonymom pre kvalitné plynové prietokové ohrievače, vykurovanie a spotrebiče. Vďaka neustálemu rozvoju, inováciám, moderným technológiám, zručnosti a špecializácii zamestnancov sa k značke Karma Český Brod k sto jedenástemu výročiu pridáva nová obchodná značka Karma Premium.
Sortiment Karma Premium ponúka výrobky s vyššou pridanou hodnotou, ktorá osloví všetkých, ktorí majú radi pohodovou atmosféru a maximálny komfort. Vďaka možnosti ovládania cez mobilné aplikácie, napojenie na smart domácnosť, kvalite prevedenia a šírke sortimentu, osloví aj najnáročnejšiu klientelu.
Kotányi
Kotányi je popredná medzinárodná značka bylín a korenín, ktorú v súčasnosti vedie štvrtá generácia rodiny. V závode neďaleko Viedne vyvíjajú a vyrábajú 4 500 rôznych produktov s použitím širokej škály vynikajúcich, kvalitných surovín. Vďaka vynikajúcej kvalite a príchutiam je Kotányi obľúbenou voľbou pre malé a stredné reštaurácie. Zákazníci oceňujú rozsiahly sortiment produktov, ktorý zahŕňa kvalitné bylinky, korenie a koreninové zmesi pre každú kuchyňu.
Mäspoma
Mäspoma patrí k najstarším rodinným firmám. Vznikla medzi prvými po revolúcii, v roku 1991, a názov je odvodený od jej produktového portfólia – „mäsový pomocný materiál“. Spoločnosť vyrába obľúbené koreniny určené pre maloobchod a tiež obaly, koreninové zmesi a nástroje pre mäsovýrobcov. Je lídrom na Slovensku, aktívne rozširuje export a prináša inovácie – od vegánskych zmesí až po ekologické obalové materiály.
Bonduelle
Spoločnosť Bonduelle je svetovo uznávaným špecialistom na spracovanie a distribúciu zeleniny. Už od svojho založenia v roku 1853 sa venuje pestovaniu, spracovaniu a inováciám v oblasti rastlinnej výživy, pričom si kladie za cieľ sprístupniť kvalitnú zeleninu ľuďom po celom svete.
Vďaka dôrazu na čerstvosť, šetrné spracovanie a zodpovedný prístup k prírode ponúka Bonduelle široké portfólio produktov, ktoré spájajú chuť, výživu a udržateľnosť. Spoločnosť sa dlhodobo zameriava na ekologické poľnohospodárstvo, rozvoj regionálnych partnerstiev a podporu zdravého životného štýlu.
Nestlé Professional
Nestlé Professional je profesionálna divízia spoločnosti Nestlé, zameraná na gastro prevádzky – reštaurácie, kaviarne, školské a zdravotnícke stravovanie, kancelárie či stánky s občerstvením. V Českej a Slovenskej republike operujú od roku 2003, s vlastnými výrobnými závodmi a tímami profesionálnych kuchárov, baristov a obchodných poradcov Nestlé Professional stavia na spojení globálnych zdrojov a lokálnej znalosti trhu, aby ponúklo profesionálnym prevádzkam kvalitné značkové produkty (food & beverage), technické a vzdelávacie služby (servis, školenia, poradenstvo) a riešenia s dôrazom na výživu, udržateľnosť a ekonomiku prevádzok.
Professional Support
História firmy siaha až do roku 2006, kedy spoločnosť vznikla osamostatnením podporného technického a servisného tímu, ktorý sa staral o komerčné práčovne používajúce výrobky Procter&Gamble. Od začiatku pôsobí ako oficiálny servisný partner spoločnosti Procter&Gamble pre profesionálne prevádzky a tiež ako distribútor radu výrobkov P&G Professional. Vďaka skúsenostiam, kvalite výrobkov, technickému know-how a vďaka prístupu k zákazníkom sa postupne stala vedúcou firmou v oblasti komerčných práčovní. Postupne rozšírili svoju pôsobnosť aj do oblastí profesionálneho umývania riadu, upratovania kuchyne a do oblasti všeobecného upratovania v profesionálnych prevádzkach.
Ponúkajú nielen predaj výrobkov, ale hlavne aj spoľahlivý servis, inštaláciu a nastavenie dávkovacích zariadení, optimalizáciu spotreby energií, sanitačné plány a ďalšie konzultačné služby.
Savencia Fromage & Diary
Savencia Fromage & Dairy je lídrom na českom a slovenskom trhu syrárskych a mliekarenských špecialít. Na trhu pôsobí od roku 1993. Všetko čo robí, vychádza z dôkladných znalostí lokálnych zvykov a regionálneho kulinárskeho dedičstva. Divízia Savencia Food Service predstavuje špecializované služby pre firmy a zákazníkov z oblasti gastronómie.
Široká sieť spoľahlivých veľkoobchodných partnerov zaisťuje distribúciu výrobkov po celom území ČR a SR. Tím skúsených obchodných poradcov je kedykoľvek pripravený poskytnúť odborný servis profesionálom vo všetkých oblastiach gastro trhu.
Unilever Food Solutions
UFS je obchodný podnik, ktorý vyvinuli šéfkuchári. Presne vedia, čomu kuchári každý deň v kuchyni čelia. Všetko ich úsilie je zamerané na to, aby trochu zjednodušili život kuchárom. Ich cieľom je inšpirovať zaškoliť a poskytnúť im tie najlepšie produktové riešenia. Globálna sieť odborníkov na stravovacie služby pomáha vyhľadávať tie najlepšie trvalo udržateľné prísady, vyvíjať kvalitné produkty, zostavovať inšpirujúce a trendové recepty a poskytovať kulinárske školenia a podporu kuchárov.
Wiberg
Rakúska spoločnosť Wiberg bola založená v rou 1947. Wiberg je etablovaný výrobca korenín a gastronomických riešení, s bohatou históriou, globálnou distribúciou a silným zameraním na kvalitu a inovácie.
Svet dokonalého korenia, koreniacich prísad, ochutených olejov a octov. Všetko v top kvalite, určené pre kuchárskych majstrov, pod ktorých rukami vznikajú pokrmy plné úžasných chutí.