Bagetier – mrazené pečivo
Plne upečené mrazené pečivo alebo pec na skúšku
Mrazené pečivo Bagetier na dopekanie, rozpekanie alebo plne upečené nájdete všade - od stánkov s občerstvením, cez predajne potravín až po luxusné hotely. V stánkoch oceňujú plne upečené mrazené pečivo, v kaviarňach mrazené torty a koláče, ktoré stačí nechať len rozmraziť pri izbovej teplote.
Vôňa čerstvo upečeného pečiva v predajniach potravín zvyšuje dopyt zákazníkov.
Čo tak si ju na začiatok len požičať na skúšku? V hoteli sa vďaka vlastnej pekárni nemusíte obávať toho, že sa Vám počas raňajok minie pečivo. S mrazeným pečivom sú všetci stále pripravení na neočakávaných zákazníkov. A na druhej strane, pokiaľ hostia neprídu, pečivo Vám nezostáva.
Vybavenie pekárne a jej prevádzka
Tím technologickej podpory mrazeného pečiva Bagetier môže zaistiť zapožičanie alebo predaj pece, príslušenstva, inštaláciu pece a kompletný servis. Nemenej dôležité sú cenné rady ohľadom usporiadania priestorov a vybavenia formalít. V prípade poruchy pece, Bagetier svojim zákazníkom pomôže. Počas opravy zapožičia inú pec.
Správne prepečenie = spokojní, vracajúci sa koncoví zákazníci a vyššie zisky nielen v predaji pečiva. Náš pekár - špecialista ochotne zaškolí obsluhu pekárne a dodá technologický postup pečenia.
alebo nášho pekára - špecialistu.
Marcel KADÁŠ
pekár špecialista pre maloobchod
tel.: +421 903 259 320
e-mail: marcel.kadas@bidfood.sk, pekar@bidfood.sk,
Podpora predaja pečiva Bagetier
Práca nášho špecialistu inštaláciou pece a predaním mrazeného pečiva zďaleka nekončí. Nasleduje priebežné odborné poradenstvo a dolaďovanie dopekania. Neposlednou možnosťou podpory predaja pečiva Bagetier je organizovanie ochutnávok.
Široký sortiment pečiva Bagetier
Základom ponuky každej pekárne musí byť chlieb. Do potravín je vhodný chlieb s kmínom, fitness alebo drevorubačský. Stánkom s občerstvením alebo reštauráciám príde vhod plne upečený polievkový chlieb dlabaný.
Medzi viac než 40 druhov bežného mrazeného pečiva patria svetlé i tmavé kaiserky s rôznym posypom, žemle, starofrancúzske tradičné pečivo, ciabatty a bagety. Pre občerstvenie sú vhodné plne upečené hot dog a hamburger žemle. Penzióny a hotely uvítajú mini kaiserky a mini francúzske žemle.
Jemné pečivo z lístkového či pľundrového predkysnutého cesta - to znamená desiatky druhov sladkého i slaného mrazeného pečiva: lístkové pečivo z Opavy, masloví slimáci, pravé francúzske croissanty alebo dánske mini pečivo. Klasiku zastupujú tradičné koláče a štrúdle.
Torty, koláče, palacinky, talianske dezerty tvoria ďalšiu rozsiahlu skupinu mrazeného pečiva, ktorá smeruje hlavne do gastro prevádzok. Vďaka tomu, že sa jedná o hotové výrobky, môžu nimi rozšíriť svoju ponuku všetci - od stánkov s občerstvením cez cukrárne, kaviarne a bagetérie až po reštaurácie a hotely.
Výroba mrazeného pečiva
Značka Bagetier zaisťuje výrobu a veľkoobchod mrazeného pečiva s komplexným servisom. Produkciu vlastnej opavskej továrne dopĺňajú menšie i renomované pekárne zo Slovenska, Francúzska, Švajčiarska, Dánska a ďalších krajín, Cieľom je ponúknuť rôznorodý sortiment, ktorý uspokojí všetky typy zákazníkov.
Výrobný závod v Opave disponuje modernými linkami. Vyrábajú sa tu kaiserky a pečivo z lístkového cesta. Nespornou výhodou je stabilná kvalita dodávaného tovaru a jeho distribúcia. Výroba mrazeného pečiva tu začala v máji 2010 podľa najnovších výrobných štandardov, ku ktorým patrí certifikácia HACCP.