Téma # Bidfood Kralupy: mäso

Spracovateľský závod bravčového a hovädzieho mäsa sme v Kralupoch nad Vltavou otvorili v roku 2003. V súčasnosti má plochu 1400 m² a pracuje tu 60 zamestnancov. Prevádzka je vybavená najmodernejšími strojmi, vďaka ktorým dokážeme splniť i tie najnáročnejšie želania zákazníkov.
Sme popredným českým výrobcom a spracovateľom čerstvých a hlboko mrazených morských a sladkovodných rýb. Nie je na svete väčšieho odberateľa mrazených blokov šťukozubca tichooceánskeho (merluccius productus), z ktorých režeme populárne rybie filé. Spravidla do kuchynskej úpravy opracovávame bravčové a hovädzie mäso. Náš kralupský spracovateľský závod diviny je jedným z najväčších v strednej a východnej Európe.