Bidfood Kralupy: Čerstvé mäso a polotovary

Spracovateľský závod bravčového a hovädzieho mäsa sme v Kralupoch nad Vltavou otvorili v roku 2003. V súčasnosti má plochu 1400 m² a pracuje tu 60 zamestnancov. Prevádzka je vybavená najmodernejšími strojmi, vďaka ktorým dokážeme splniť i tie najnáročnejšie želania zákazníkov.
V našej modernej prevádzke pracuje vyškolený personál, pričom často ide o zručných mäsiarov s dlhoročnými skúsenosťami. Práve oni búrajú a opracovávajú mäso pre zákazníkov. Okrem čerstvého mäsa sa vo výrobe pripravuje taktiež celý rad polotovarov. Veľkej obľube sa teší najmä mleté mäso, grilovacie klobásy, burgery či vínna klobása.
Denne v Kralupoch nad Vltavou vyrobíme 10 ton mäsa a mäsových polotovarov. Mnohé z nich, ktoré predávame pod značkou Gurmet, sa môžu pochváliť logom Česká potravina, ktorú môžu používať len produkty vyrobené v Českej republike z českých surovín.