Bidfood Kralupy: Čerstvé mäso a polotovary

Spracovateľský závod bravčového a hovädzieho mäsa v Kralupoch nad Vltavou patrí v rámci Českej republiky k ojedinelým prevádzkam. Od uvedenia do prevádzky v roku 2003 venuje veľký priestor kuchynskej úprave mäsa a zákazníckym objednávkam.
Okrem čerstvého mäsa v kuchynskej úprave, vďaka ktorej kuchári ušetria čas, si veľkú obľubu získali mleté mäsá či vynikajúce grilovacie klobásy Chipolata a Marquez. Rad mäsových výrobkov Gurmet sa môže pochváliť logom Česká potravina, značkou kvality Ministerstva poľnohospodárstva, ktorú môžu používať len produkty vyrobené v Českej republike z českých surovín.
V zákazníckych objednávkach si odberatelia môžu zvoliť rôzne parametre jeho spracovania, napríklad hrubosť mletia alebo presnú hmotnosť plátkov. V roku 2004 bol zakúpený kalibrovací plátkovací stroj.
Ročne sa vyrába 2 200 ton čerstvého mäsa a polotovarov pod značkou Gurmet. Také množstvo odpovedá 100 kamiónom, ktoré by vytvorili kolónu dlhú takmer 2 km.