PO ›› Austrálske steaky BLACK ANGUS
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik
Nepremeškajte tento interaktívny workshop varenia, na ktorom vám náš šéfkuchár Marek Madzik priamo predvedie ukážku rozšálovania svaloviny austrálskeho plemena Black Angus - konkrétne časti Chuck Roll (podplecie s krkom).
Súčasťou workshopu bude aj varenie kompletného menu.
Cieľom tohto workshopu je poukázať na zaujímavú cenu za kg a maximálnu využiteľnosť.
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
(Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste.)
Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
Workshopom Vás bude sprevádzať: