PO - Austrálske steaky z Black Angus
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik
Pozývame vás na interaktívny workshop, kde sa zameriame na priamu ukážku rozšálovania svaloviny austrálskeho plemena Black Angus - konkrétne časti Chuck Roll (podplecie s krkom).
Následne z týchto konkrétnych častí si postupne odvaríme kompletné menu.
Cieľom workshopu je ukázať ako efektívne spracovať steakové mäso a vyťažiť z neho maximum.
Na našom workshope si spoločne pripravíme tieto steakové špeciality:
Cena:
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Trvanie workshopu: cca 3 hodiny.
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko