PO ›› Jar na tanieri
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Prešov, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik
S prichádzajúcim teplejším obdobím sa začínajú odľahčovať aj naše jedálničky. Práve teraz nastáva ten správny čas na ľahké polievky, svieže odľahčené pokrmy plné zdravých surovín.
Ak hľadáte inšpirácie na svieže jarné recepty, príďte na náš workshop, kde Vám ukážeme ako na to.
Spoločne s naším šéfkuchárom Marekom Madzikom si pripravíte toto jarné menu:
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste.
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko