Téma # raňajky

Chcete sa stať v očiach hostí majstrom cukrárom a cukor v kuchyni je váš nepriateľ? Ak áno, tortu alebo koláč rozbaľte a nechajte rozmraziť 8 až 12 hodín v chladničke. Servírovať môžete napríklad slávny Schwarzwaldský koláč Pfalzgraf dovezený priamo z Čierneho lesa.
Vôňa pečúcich sa malých pľundrových mriežok Bagetier priláka nových zákazníkov, hostí k raňajkám či deti do jedálne. Zlatisté mini pečivo vydrží vďaka bohatej pudingovej náplni vláčne až do druhého dňa po dopečení. Z opavskej výroby mieria k zákazníkom už štyri kombinácie príchutí.
Hummus, pochúťka z východného stredomoria, je obľúbený nielen v arabských krajinách, Grécku a Španielsku, ale taktiež v USA či Veľkej Británii. V posledných rokoch sa stále častejšie objavuje aj v slovenskom jedálničku. Vyniká výnimočnými výživovými hodnotami a širokými možnosťami v studenej aj teplej kuchyni. Je možné ho servírovať ako hlavný chod, prílohu alebo dip.
Šunky Bravur zaujali zákazníkov kvalitou a dizajnom obalov. Bidfood v Dýšine pri Plzni úspešne rozbehol údenársku výrobu v máji 2018. Dnes máme v ponuke 7 vlastných šuniek Bravur v troch akostných triedach; z kuracieho, morčacieho alebo bravčového mäsa ako aj šunku od kosti. Všetky skvele chutia, neobsahujú glutaman, lepok ani iné alergény.
Hotel či penzión sa s hosťami lúči raňajkami – praje im krásny deň a teší sa na ďalšiu návštevu. Bohužiaľ občas je zo zloženia a spôsobu servírovania raňajok skôr počuť zbohom, navždy. Vďaka nášmu kompletnému sortimentu určenému na raňajky, pripravíte svojim hosťom prvotriedne raňajky.