Cukráreň vo vašom mraziaku
16. 6. 2022

Cukráreň vo vašom mraziaku

Chcete sa stať v očiach hostí majstrom cukrárom a cukor v kuchyni je váš nepriateľ? Ak áno, tortu alebo koláč rozbaľte a nechajte rozmraziť 8 až 12 hodín v chladničke. Servírovať môžete napríklad slávny Schwarzwaldský koláč Pfalzgraf dovezený priamo z Čierneho lesa.

Tento a mnohé ďalšie výnimočne kvalitné torty a koláče za dobrú cenu dováža Bidfood z Nemecka od cukrárov z rodinnej firmy Pfalzgraf. V jednom z najmodernejších európskych závodov sa pripravujú cukrárske majstrovské diela z vybraných surovín a rovnakým postupom ako v malých cukrárňach. Väčšinu práce však prevzali dômyselné stroje. Na záver sú torty a koláče šokovo zmrazené pri 36 °C.

Torty a koláče ako čerstvé

Výrobky Pfalzgraf si držia kvalitu aj vzhľad ručnej výroby. Vďaka tomu sú veľmi obľúbené v gastronómii, cateringu alebo kaviarňach. Po pozvoľnom rozmrazení nikto nepozná, že torty a koláče boli zmrazené. Chuť, textúra aj nutričné hodnoty zostávajú rovnaké ako pri čerstvom tovare.

Bez umelých látok
a bez zbytočných alergénov

Tajomstvo úspechu spočíva v použití najlepších surovín. Smotanu používajú s minimálne 30 % tuku. Pfalzgraf vyberá výhradne čerstvé miestne a prírodné suroviny. Žiadne umelé príchute, konzervačné látky alebo zvýrazňovače chuti. Pokiaľ sú arómy nevyhnutné, používajú prírodné.

Pfalzgraf berie vážne aj alergie. Ich výrobky neobsahujú sóju alebo sezam, ani stopové obsahy zeleru, horčice, kôrovcov, rýb či mäkkýšov.

Aktuálny sortiment nájdete na mojBidfood.sk pod značkou:

Priekopníci v mrazení tort

Pfalzgraf | logo

Tradícia rodinného podniku Pfalzgraf siaha do roku 1964, kedy Roland a Marlene Brünzovci otvorili Café Brünz vo Waldachtale na okraji Schwarzwaldu (Švarcvald, slovensky Čierny les, anglicky Black Forest). Dodnes sa k nim radi vracajú turisti a tamojší kúpeľní hostia.

Už v polovici 70. rokov zasielali zákazníkom zmrazené zákusky a torty, čo bol v tej dobe priekopnícky počin. Roland Brünz v roku 1977 založil Schwarzwald-Konditorei Brünz (Švarcvaldská cukráreň Brünz) a ako jeden z prvých dodával hlboko zmrazené torty do maloobchodných predajní s potravinami.

1968 | Waldachtal, Café Brünz
Pfalzgrafenweiler, Pfalzgraf Konditorei

Pfalzgraf Konditorei (cukráreň Pfalzgraf) bola založená v roku 1985. Rodinný podnik s 15 zamestnancami prevzal v roku 1989 Dirk Brünz. Postupne firmu rozšíril. So 180 zamestnancami a produkciou 22 000 zmrazených koláčov a tort vydobyl vedúce postavenie na európskom Foodservice trhu.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí