Téma # cukrárne

Chcete sa stať v očiach hostí majstrom cukrárom a cukor v kuchyni je váš nepriateľ? Ak áno, tortu alebo koláč rozbaľte a nechajte rozmraziť 8 až 12 hodín v chladničke. Servírovať môžete napríklad slávny Schwarzwaldský koláč Pfalzgraf dovezený priamo z Čierneho lesa.
Receptúry zmrzlín La Panna vychádzajú z tradičnej talianskej remeselnej zmrzliny a zakladajú si na najkvalitnejších prírodných surovinách. Exkluzívny rad kopčekovej zmrzliny La Panna sa tento rok rozširuje o dve nové príchute, Real Pistacchio a nový osviežujúci sorbet Red Fruits.
Dobré meno reštaurácie či cukrárne tvorí aj dobrá zmrzlina. Tá môže byť lahodnou bodkou za obedom alebo večerou. Výborne sa hodí ako osobitá súčasť dezertu s priaznivým food cost. Oživte ponuku najžiadanejších kopčekových zmrzlín, špecialít a sorbetov rovnako ako to každú sezónu robí Prima.