Téma # mäso

Pod značkou Gurmet spracovávame a vyrábame čerstvé mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Okrem čerstvého mäsa v kuchynskej úprave, vďaka ktorej kuchári ušetria čas, si veľkú obľubu získali mleté mäsá či vynikajúce grilovacie klobásy Chipolata a Marquez.
Voňavé kaiserky a bagetky, čerstvé lístkové pečivo a minipečivo. Každý si zo širokého sortimentu mrazeného pečiva môže zostaviť dokonalú ponuku pre svojich zákazníkov. Značka BAGETIER zastrešuje výrobu a distribúciu širokého sortimentu pečiva.
Prevratná novinka – hovädzí guláš sous-vide Banquet – celkom mení možnosti prípravy gulášov. Pomaly ťahaný hovädzí krk s omáčkou stačí len zohriať. Mäso je pritom dokonale mäkké. Prípadným doplnením ďalších ingrediencií je možné vytvoriť vlastnú originálnu verziu guláša.
Viete, že mäso morských rýb je nielen obľúbenou lahôdkou, ale taktiež dôležitým zdrojom vitamínov a minerálnych látok s pozitívnym vplyvom na naše zdravie?
Vynikajúca chuť jahňacieho mäsa má svoje miesto v takmer každej svetovej kuchyni. Medzi hlavné dôvody, prečo jahňacie z Bidfoodu zaradiť častejšie do nášho jedálnička, patrí ekologický chov na najčistejších miestach planéty a prospešnosť pre naše zdravie. Navyše oproti baraniemu nevonia jahňacie mäso tak výrazne a je tak prijateľné aj pre deti.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous vide podľa Vašich predstáv.
Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne rozvezieme zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Gurmet.
Ihneď po uvedení na trh sa šťavnaté trhané mäso Banquet stalo hviezdou streetfoodu. Avšak svoje uplatnenie nachádza aj na tanieroch reštaurácií. Bidfood pripravuje mäso metódou sous-vide vo vlastnej opavskej výrobe. Mäso je vo vákuovom vrecku upečené úplne domäkka. Super šťavnatosť získa po zmiešaní s priloženým výpekom.
Leto, slnko, chladený nápoj a grilovačka. Kombinácia, ktorá je už takmer klišé, no nikdy neomrzí. Okoreňte si túto predstavu, a to doslova. Koreniace zmesi Coronet dotiahnu chute grilovaného pokrmu do absolútnej špičky.