Téma # mäso

Vynikajúca chuť jahňacieho mäsa má svoje miesto v takmer každej svetovej kuchyni. Medzi hlavné dôvody, prečo jahňacie z Bidfoodu zaradiť častejšie do nášho jedálnička, patrí ekologický chov na najčistejších miestach planéty a prospešnosť pre naše zdravie. Navyše oproti baraniemu nevonia jahňacie mäso tak výrazne a je tak prijateľné aj pre deti.
Dobre vyzreté mäso je krehké, šťavnaté a bohaté na živiny. Má ich dokonca viac, ako mäso čerstvé. „Zrenie mäsa je zložitá disciplína a musíte počas nej strážiť veľa vecí. Pozor si musíte dať aj na baktérie,“ hovorí Andrea Serraino, odborník na potraviny živočíšneho pôvodu.
Divina značky Petron je dostupná celoročne. S rastúcim trendom grilovania tak už dávno nie je iba sezónnou záležitosťou.
Úspory áno, ale nesmú byť na úkor kvality surovín a výsledných pokrmov. Tepelné úpravy mäsa trvajú hodiny a stoja kilowatthodiny energie. Riešenie môže byť plne tepelne opracované mäso sous-vide Banquet. Nutrične optimálny výrobok stačí ohriať pri nízkej teplote niekoľko minút.
Pod značkou Gurmet spracovávame a vyrábame čerstvé mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Okrem čerstvého mäsa v kuchynskej úprave, vďaka ktorej kuchári ušetria čas, si veľkú obľubu získali mleté mäsá či vynikajúce grilovacie klobásy Chipolata a Marquez.
Voňavé kaiserky a bagetky, čerstvé lístkové pečivo a minipečivo. Každý si zo širokého sortimentu mrazeného pečiva môže zostaviť dokonalú ponuku pre svojich zákazníkov. Značka BAGETIER zastrešuje výrobu a distribúciu širokého sortimentu pečiva.
Prevratná novinka – hovädzí guláš sous-vide Banquet – celkom mení možnosti prípravy gulášov. Pomaly ťahaný hovädzí krk s omáčkou stačí len zohriať. Mäso je pritom dokonale mäkké. Prípadným doplnením ďalších ingrediencií je možné vytvoriť vlastnú originálnu verziu guláša.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous vide podľa Vašich predstáv.
Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne rozvezieme zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Gurmet.