Mäso značky Gurmet

Mäso pod značkou Gurmet spracovávame a vyrábame mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou už od roku 2003.



Tradícia a kvalita

Sme tradičný spracovateľ bravčového a hovädzieho mäsa. Do gastronomických prevádzok dodávame mäso už od roku 2003.

Garantujeme čerstvosť všetkých výrobkov – bravčové polky a hovädzie štvrte, ktoré spracovávame v našom modernom závode, nakupujeme čerstvé každý deň.

Šetrné ručné spracovanie našimi majstrami zachováva vynikajúce vlastnosti pre široké gastronomické využitie.

Špičkové technológie, ktoré používame na výrobu tovaru s pridanou hodnotou, zaručujú najvyššiu možnú kvalitu pri spracovaní.

Na želanie zákazníka sme schopní vyrobiť tovar podľa jeho špecifických požiadaviek tak, aby sme uspokojili aj tých najnáročnejších klientov.

Moderné a praktické balenie, ponúkame atraktívny design a garantujeme stabilnú kvalitu výrobkov po celú dobu trvanlivosti.

Aktuálny sortiment mäsa Gurmet nájdete na portáli mojBidfood.sk v kategórii Mäso.

Kvalitné čerstvé mäso pod značkou Gurmet sa spracováva mäsiarmi pod stálym veterinárnym dozorom a skladuje v moderných, klimatizovaných priestoroch, vrátane expedičných rámp. Gurmet sa špecializuje na kuchynskú úpravu mäsa, t.j. jeho spracovanie a príprava vhodná pre gastronomické zariadenia. Objednané mäso je odblanené, zbavené tukového krytia a pripravené na priame kuchynské spracovanie. Kuchynská úprava mäsa výrazne šetrí prácu a čas v kuchyni zákazníka. Výrobný závod na spracovanie mäsa v Kralupoch vznikol v roku 2003 s cieľom pripravovať čerstvé mäso presne podľa objednávok zákazníka.
 

Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 058 150.

Hovädzie rebrá

Hovädzie rebrá vyrábame z vopred triedených hovädzích štvrtí tak, aby sme zachovali čo najväčší podiel mäsa na jednotlivé porcie. Potom priečnym rezom oddeľujeme jednotlivé kusy rebier a dočisťujeme na povrchu, zbavujeme ich prebytočného tuku. Konečnou podobou výrobku je potom len vysoký podiel svaloviny na kosti. Rebrá sú vodné na pečenie, ale taktiež na grilovanie, prípadne údenie.

Mohlo by vás zaujímať
Rondón. V súčasnosti povinná výbava nejedného kuchára. A to nielen z hľadiska ochrany pri práci, ale takisto ho môžeme vnímať aj ako reprezentačný prvok, ktorý šéfkuchárovi dodáva prestíž. Dajte si záležať na tom, aby aj vaši šéfkuchári nosili kvalitné oblečenie. Objednať ho môžete aj u nás!
Kulinárstvo je ako nevyčerpateľný zdroj inšpirácií. Nikto nevie, kde sú jeho hranice. Na našich gastronomických kurzoch účastníkom sprostredkovávame nielen množstvo informácií, ktoré využijú v praxi, ale takisto sa im snažíme ponúknuť inšpirácie, vďaka ktorým spestria svoje kulinárske remeslo. Presvedčíme vás, že si ich nemôžete nechať ujsť.