Téma # Bidfood Opava: sous-vide

Prevratná novinka – hovädzí guláš sous-vide Banquet – celkom mení možnosti prípravy gulášov. Pomaly ťahaný hovädzí krk s omáčkou stačí len zohriať. Mäso je pritom dokonale mäkké. Prípadným doplnením ďalších ingrediencií je možné vytvoriť vlastnú originálnu verziu guláša.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous vide podľa Vašich predstáv.
Ihneď po uvedení na trh sa šťavnaté trhané mäso Banquet stalo hviezdou streetfoodu. Avšak svoje uplatnenie nachádza aj na tanieroch reštaurácií. Bidfood pripravuje mäso metódou sous-vide vo vlastnej opavskej výrobe. Mäso je vo vákuovom vrecku upečené úplne domäkka. Super šťavnatosť získa po zmiešaní s priloženým výpekom.
Pracovisko pre technologicky náročné úpravy mäsa, ktoré by si inak zákazníci museli zložito pripravovať sami, založili v opavskej výrobe v roku 2012. Pilotným projektom sa stala príprava mäsa metódou sous-vide.

V Opave nadväzujeme na tradíciu tamojších mraziarní siahajúcou do 50. rokov 20. storočia. Niektoré produkty tu vyrábame podľa pôvodných receptúr dodnes, avšak v moderných prevádzkach spĺňajúcich povinné i dobrovoľné normy. V súčasnosti sme najväčším výrobcom zmrzlín na území Českej a Slovenskej republiky, významným výrobcom mrazených jedál či mäsa sous-vide.