Créme Profi do kuchyne aj cukrárne

Novinka Créme Profi 25% z radu Coronet Exclusive je ideálnou alternatívou smotany. Výborný je na varenie a šľahanie. Vyniká stabilitou pri ohreve aj v kyslom prostredí, vysokým pevným nášľahom a znamenite zahusťuje.
Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 05.

541403 Créme Profi 25% rastlinný krém Coronet Exclusive

Créme profi Coronet Exclusive má vynikajúcu chuť s optimálnym obsahom tukov 25%.

V profesionálnych kuchyniach sa výborne hodí na zjemnenie smotanových omáčok, zapekanie, prípravu jedál z cestovín, zeleniny aj mäsa. V cukrárni sa používa na šľahanie alebo výrobu krémov.

Svojimi vlastnosťami predstavuje inovatívne riešenia pre súčasnú gastronómiu. Nie je potrebné omáčky zahusťovať múkou, vďaka čomu sú ľahšie a jemnejšie. Créme profi nie je sladený, takže ho môžete ľubovoľne dochutiť. Stabilný zostává nielen v kyslom prostredí, ale aj v spojení s alkoholom.

Créme profi môžete skladovať pri teplote až 20°C. Najlepšieho nášľahu dosiahnete po vychladení na 6 až 8°C. Po otvorení môžete tetrapack uzatvoriť a skladovať 3 dni pri teplote do 8°C.

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.