Čerstvé mäso Gurmet

Bidfood pod značkou Gurmet spracováva a vyrába mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou.



 

Kvalitné čerstvé mäso pod značkou Gurmet sa spracováva mäsiarmi pod stálym veterinárnym dozorom a skladuje v moderných, klimatizovaných priestoroch, vrátane expedičných rámp. Gurmet sa špecializuje na kuchynskú úpravu mäsa, t.j. jeho spracovanie a príprava vhodná pre gastronomické zariadenia. Objednané mäso je odblanené, zbavené tukového krytia a pripravené na priame kuchynské spracovanie. Kuchynská úprava mäsa výrazne šetrí prácu a čas v kuchyni zákazníka. Výrobný závod na spracovanie mäsa v Kralupoch vznikol v roku 2003 s cieľom pripravovať čerstvé mäso presne podľa objednávok zákazníka.

Čerstvé mäso Gurmet z Bidfoodu sa vyznačuje jedinečnosťou, či už opracovaním v kuchynskej úprave, plátkovaním mäsa v presnej kalibrácii, mletím na moderných strojoch, ktoré mäso pri mletí ochladzujú, či plátkovaním mäsa s kosťou pomocou unikátnej technológie bez použitia pásových píl. Avšak Gurmet sú predovšetkým majstri mäsiari, ktorým každý deň prejde rukami viac ako 7 ton mäsa.

Aktuálny sortiment mäsa Gurmet nájdete na portáli mojBidfood.sk v kategórii Mäso.

Úrovne spracovania

VÚ = výrobná úprava mäsa

Úroveň opracovania konkrétneho rezu mäsa daná základným delením suroviny pri búraní.
 

KÚ = kuchynská úprava

Anatomická úprava konkrétnych častí. Mäso je odblanené, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín apod. Gurmet sa špecializuje na kuchynskú úpravu, tj. mäso je pripravené na priame kuchárske spracovanie.
 

Plátky

Na výrobu kalibrovaných porcií slúžia špecializované strojné zariadenie. Vďaka nemu sú plátky mäsa Gurmet pravidelne a presne kalibrované v hrúbke od 4 mm do 8 cm.

Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 058 150.


 

Kompletný sortiment bravčového, hovädzieho, steakového,  teľacieho, jahňacieho, kozacieho a králičieho  či divinového mäsa nájdete v našom novom katalógu.


Prelistujte si náš katalóg: MÄSO PRE GASTRONÓMIU

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.