Ján Duda

Vzdelanie:

  • 1998 - 2004 ZHA Mikovíniho 1, Bratislava - stredná odborná škola kuchár, čašník, ukončená maturitnou,  skúškou
  • 2009 – 2012 Ekonomická Univerzita, Bratislava

Zamestnanie:

  • 2016 - súčasnosť Facility,s.r.o.: executive chef
  • 2015 – 2016 Back Kitchen Manager: televízny projekt Master Chef Sk
  • 2013 – 2016 RR s.r.o., reštaurácia Leberfinger, pracovné zaradenie: Šéfkuchár
  • 2010 – 2013 Caffe latte medle&klos oeg, pracovné zaradenie: šéfkuchár vedúci smeny
  • 2009 - 2010 Sodexo s.r.o., pracovné zaradenie: VIP manažér
  • 2009 - 2009 Rio de Cafe s.r.o., pracovné zaradenie: Manager prevádzky
  • 2008 - 2009 DSS Senecio n.o., pracovné zaradenie: Kuchár
  • 2006 - 2008 Cordex Gastro s.r.o., pracovné zaradenie: Departmental manager
  • 2004 - 2006  L.S.B. Samuel Benovič, pracovné zaradenie: Šéfkuchár, evant manager
  • 2004 - 2004 Restaurant FRIENDS, pracovné zaradenie: Kuchár

Úspechy:

  • 2013 - 2016 aktívny člen Gourmet klub Slovensko (združenie slovenských šéfkuchárov)
  • od roku 2016 vicepresident Aregala Slovakia (združenie svetových šéfkuchárov, ktorý sa venujú tradičnej gastronómii daného štátu, udržujú ju, a rozvíjajú ju v zahraničí)

  • 2016 získal ako druhý kuchár na Slovensku prestížne svetové ocenenie World Master Chefs Society