Téma # údeniny

Dobre vyzreté mäso je krehké, šťavnaté a bohaté na živiny. Má ich dokonca viac, ako mäso čerstvé. „Zrenie mäsa je zložitá disciplína a musíte počas nej strážiť veľa vecí. Pozor si musíte dať aj na baktérie,“ hovorí Andrea Serraino, odborník na potraviny živočíšneho pôvodu.
Bidfood vyrába v Dýšine už desať druhov šuniek. Na výber sú šunky bravčové, kuracie, hranaté, výberové, štandardné... Niektoré z nich sa dočkali aj plátkovanej verzie. Nový stroj nakrája a vyskladá 20 kg šunky za 1 minútu a 40 sekúnd.
Šunky Bravur zaujali zákazníkov kvalitou a dizajnom obalov. Bidfood v Dýšine pri Plzni úspešne rozbehol údenársku výrobu v máji 2018. Dnes máme v ponuke 7 vlastných šuniek Bravur v troch akostných triedach; z kuracieho, morčacieho alebo bravčového mäsa ako aj šunku od kosti. Všetky skvele chutia, neobsahujú glutaman, lepok ani iné alergény.
Hotel či penzión sa s hosťami lúči raňajkami – praje im krásny deň a teší sa na ďalšiu návštevu. Bohužiaľ občas je zo zloženia a spôsobu servírovania raňajok skôr počuť zbohom, navždy. Vďaka nášmu kompletnému sortimentu určenému na raňajky, pripravíte svojim hosťom prvotriedne raňajky.
V minulých rokoch vstúpila do platnosti rada zmien týkajúcich sa taktiež predajní potravín, mäsiarstva či údenárstva. Skutočne viete, o všetkých informáciách pre spotrebiteľa a kde majú byť uvedené? A čo naopak nesmú kontroly vyžadovať? Tentokrát Vám Bidfood ponúka ucelený návod k značeniu nebalených potravín v pultovom predaji.