Téma # hydina

Úspory áno, ale nesmú byť na úkor kvality surovín a výsledných pokrmov. Tepelné úpravy mäsa trvajú hodiny a stoja kilowatthodiny energie. Riešenie môže byť plne tepelne opracované mäso sous-vide Banquet. Nutrične optimálny výrobok stačí ohriať pri nízkej teplote niekoľko minút.
Úspech kuracích stripsov Nowaco nenechal zákazníkov dlho čakať na ďalšie hydinové novinky: ostrú variantu Hot Stripsov, americkú klasiku Južanské nugetky čiže kuracie mäso v jemne pikantnej pomáde a kuracie rezne. Všetky je už možné dostať v každom dobrom obchode.
Výborné hydinové rolády Nowaco sú pripravené zo šťavnatého kačacieho či kuracieho steaku, plné bohatej mäsovej plnky, pri kačacej roláde s pečeňou. Chalupárske šišky Nowaco si zákazníci rýchlo obľúbili vďaka vyváženej chuti kuracieho a údeného mäsa.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous vide podľa Vašich predstáv.
Prepelica vyniká svojou jemnosťou, krehkosťou, charakteristickou chuťou a arómou. Mäso obsahuje minimum tuku a chuťovo je podobné bažantiemu mäsu. Celá prepelica predstavuje dokonalú porciu pre jednu osobu podobne ako polovica jarného kuriatka.
V minulých rokoch vstúpila do platnosti rada zmien týkajúcich sa taktiež predajní potravín, mäsiarstva či údenárstva. Skutočne viete, o všetkých informáciách pre spotrebiteľa a kde majú byť uvedené? A čo naopak nesmú kontroly vyžadovať? Tentokrát Vám Bidfood ponúka ucelený návod k značeniu nebalených potravín v pultovom predaji.
Nepodliehajte fámam, ani tým ohľadom predpisov. Ďalší z článkov sa zaoberá témou „Označovanie mäsa od 1. 4. 2015“, ktoré sa týka predajcov i reštaurácií, a „Výživové údaje od 13. 12. 2016“. Veľkoobchod potravín Bidfood sa opäť snaží priniesť svojim zákazníkom servis zodpovedajúci novej legislatíve.