Téma # Gastro tím

Fermentovaniu podľahol šéfkuchár Marek Svoboda pred rokom a od tej doby experimentuje s najrôznejšími surovinami. Kvasenie ho nadchlo natoľko, že mu zasvätil aj kurz v Bidfood Gastroštúdiu v ČR, ktorý sám lektoroval.
Tomáš Krátký, ambasádor diviny Petron, kuchár - umelec, člen klubu Chef des Chefs, žiak Paula Bocusa. Varenie je jeho vášňou a venuje sa mu celý život. Divina podľa neho patrí do každého menu - jarného, letného, jesenného, zimného - a predovšetkým je ozdobou denného menu. A prečo si vybral značku Petron?
Mladí kuchári z krajín V4 si prišli zmerať svoje sily na súťaži odborných zručností. Hlavnou surovinou na prípravu bol náš pstruh.
Existujú kuchyne, kde moderné konvektomaty slúžia len ako obyčajná rúra?
Áno, kuchári spoločnosti Bidfood sa s tým na svojich cestách po slovenských kuchyniach stretávajú. Pritom neexistuje dôvod, prečo nevyužiť výhody nízkoteplotnej úpravy mäsa.
Otvorili sme nové profesionálne gastroštúdio v Novom Meste nad Váhom, aby sme boli bližšie k svojim zákazníkom.
Tím špičkových kuchárov podporuje spoločný cieľ – zvyšovať gastronomickú a profesijnú úroveň našich služieb. Gastro Tím Bidfood je zložený z osobností, ktorých odborové špecializácie sa navzájom dopĺňajú. Majú bohaté skúsenosti z medzinárodných kuchárskych súťaží i každodennú prax v najlepších slovenských a zahraničných reštauráciách či v inštitucionálnej gastronómii.
Snažíme sa zvyšovať úroveň slovenskej gastronómie, sledujeme svetové trendy, prichádzame s novými produktmi, inováciami a technológiami. V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom a v Prešove organizujeme odborné semináre, prednášky, prezentácie produktov a interaktívne varenia (workshopy), ktoré sú zamerané na moderné trendy v gastronómii. Sú určené pre našich zákazníkov, odbornú verejnosť ako aj pre zamestnancov.