Téma # Gastro tím

Tomáš Krátký, ambasádor diviny Petron, kuchár - umelec, člen klubu Chef des Chefs, žiak Paula Bocusa. Varenie je jeho vášňou a venuje sa mu celý život. Divina podľa neho patrí do každého menu - jarného, letného, jesenného, zimného - a predovšetkým je ozdobou denného menu. A prečo si vybral značku Petron?
Mladí kuchári z krajín V4 si prišli zmerať svoje sily na súťaži odborných zručností. Hlavnou surovinou na prípravu bol náš pstruh.
Pepitky - unikátna kombinácia strukovín a zeleniny. Prirodzene bezlepková surovina, ktorá spĺňa požiadavky moderného a zdravého stravovania. Pepitky - hit tohto roka!
Existujú kuchyne, kde moderné konvektomaty slúžia len ako obyčajná rúra?
Áno, kuchári spoločnosti Bidfood sa s tým na svojich cestách po slovenských kuchyniach stretávajú. Pritom neexistuje dôvod, prečo nevyužiť výhody nízkoteplotnej úpravy mäsa.
Otvorili sme nové profesionálne gastroštúdio v Novom Meste nad Váhom, aby sme boli bližšie k svojim zákazníkom.
Tím špičkových kuchárov podporuje spoločný cieľ – zvyšovať gastronomickú a profesijnú úroveň našich služieb. Gastro Tím Bidfood je zložený z osobností, ktorých odborové špecializácie sa navzájom dopĺňajú. Majú bohaté skúsenosti z medzinárodných kuchárskych súťaží i každodennú prax v najlepších slovenských a zahraničných reštauráciách či v inštitucionálnej gastronómii.
Snažíme sa zvyšovať úroveň slovenskej gastronómie, sledujeme svetové trendy, prichádzame s novými produktmi, inováciami a technológiami. V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom a v Prešove organizujeme odborné semináre, prednášky, prezentácie produktov a interaktívne varenia (workshopy), ktoré sú zamerané na moderné trendy v gastronómii. Sú určené pre našich zákazníkov, odbornú verejnosť ako aj pre zamestnancov.