Téma # Gastro tím

Existujú kuchyne, kde moderné konvektomaty slúžia len ako obyčajná rúra?
Áno, kuchári spoločnosti Bidfood sa s tým na svojich cestách po slovenských kuchyniach stretávajú. Pritom neexistuje dôvod, prečo nevyužiť výhody nízkoteplotnej úpravy mäsa.
Otvorili sme nové profesionálne gastroštúdio v Novom Meste nad Váhom, aby sme boli bližšie k svojim zákazníkom.
Tím špičkových kuchárov podporuje spoločný cieľ – zvyšovať gastronomickú a profesijnú úroveň našich služieb. Gastro Tím Bidfood je zložený z osobností, ktorých odborové špecializácie sa navzájom dopĺňajú. Majú bohaté skúsenosti z medzinárodných kuchárskych súťaží i každodennú prax v najlepších slovenských a zahraničných reštauráciách či v inštitucionálnej gastronómii.
Už viac ako 5 rokov organizujeme v Gastroštúdiu Prešov množstvo kuchárskych kurzov, seminárov a prezentácií. Sledujeme svetové trendy, prichádzame s novými produktmi, inováciami a technológiami.
Kurzy si našli obľubu u mnohých zákazníkov, ktorí sa k nám pravidelne a radi vracajú. Z dôvodu lepšej dostupnosti aj pre zákazníkov z ostatných častí Slovenska sme sa rozhodli v októbri 2019 otvoriť naše druhé gastroštúdio v Novom Meste nad Váhom.
Stali sme sa tak prvým distribútorom potravín v SR s vlastnými profesionálnymi kuchárskymi štúdiami. Neustále v nich investujeme do najmodernejších technológií, aby boli kuchyne vybavené podľa posledných trendov.
Precíznosť. Toto slovo presne vystihuje podstatu nožov značky F. Dick. Precízne ostrie, precízny rez, precízna práca. Spoločnosť Bidfood vám predstavuje kolekciu nožov, ktoré zhmotňujú nemeckú dôslednosť.