Novinky
Tuniak žltoplutvý patrí k najdôležitejším rybám využívaných v gastronómii.
Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť, textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.
Taliani sú známi gurmáni, ktorí vedia že v pokrmoch nesmú chýbať kvalitné salámy a šunky. V našom sortimente nájdete širokú ponuku pravých talianskych údenín, s ktorými si pripravte luxusné pokrmy ako v talianskej reštaurácii.

Všetko pre gastronómiu

Bidfood poskytuje gastronomickým prevádzkam servis, ktorý nezačína objednávkou a nekončí dodaním tovaru.

Chceme Vám uľahčovať život a stať sa Vašou prvou voľbou. Či už varíte pre deti v školskej jedálni, hosťom v reštaurácií s michelinskou hviezdou alebo servírujete utopencov. ​Spája nás láska k jedlu a túžba poskytovať najlepšie služby.

Prečo s nami spolupracovať