Téma # zemiakové výrobky

Tenučké zemiakové placky s charakteristickými tmavými pľuzgierikmi nepatria len k husi, kačici alebo bravčovému. Lokše sú univerzálna príloha, ktorá sa hodí taktiež k slaným bezmäsitým i sladkým jedlám alebo k polievke. Obľubu si získavajú aj v rýchlom občerstvení.
Nowaco hranolky, americké zemiaky a krokety majú nové logo a obaly. Vybrať si môžete aj z verzií do teplovzdušnej rúry alebo korenené. Spoločné majú základné suroviny - najlepie zemiaky a najkvalitnejšie rastlinné oleje.
Malý sprievodca našimi zemiakovými výrobkami Nowaco, Marquise a Chef´s Excellence predstavuje prémiové hranolčeky, krokety či americké zemiaky. Väčšina z nich pochádza z ultramoderných výrobných liniek v Belgicku, tradičné krokety z vlastnej opavskej výroby.
Počas uplynulého polroka došlo k významnej zmene v zložení obaľovaných hotových jedál a krokiet Nowaco, ktoré vyrábame. Pracovníkom technologického úseku sa podarilo vo výrobkoch úplne nahradiť palmový olej. V súčasnosti už k spotrebiteľom putuje obaľovaný syr, karfiol, brokolica, rezne či zemiakové krokety predsmažené na zmesi repkového a slnečnicového oleja.
Popri obľúbených vlnkách do rúry prichádza Nowaco s novými veľmi kvalitnými hranolkami. Predsmažené sú na 100% slnečnicovom oleji.