Téma # bravčové

Bidfood na slovenskom trhu predstavuje cenovo dostupnú verziu presláveného rezu Secreto. Vďaka jemnému mramorovaniu si i cez 90 % chudosť zachováva šťavnatosť. Je vynikajúci na minútkovú prípravu a grilovanie.
Viete, ako staré je prasa v dobe porážky a koľko váži? Na akú úpravu sa hodia bravčové rebrá a čím sa líši Loin ribs od Spare ribs? Odpovede nielen na tieto otázky prináša článok bravčové mäso – prvý diel zo série článkov o mäse, delení mäsa a vhodnom použití jednotlivých častí.
Starostlivý výber mäsa nechajte na nás! Bravčové karé Duroc v steakovej úprave zožne nadšené ohlasy kuchárov najlepších reštaurácii.
Nepodliehajte fámam, ani tým ohľadom predpisov. Ďalší z článkov sa zaoberá témou „Označovanie mäsa od 1. 4. 2015“, ktoré sa týka predajcov i reštaurácií, a „Výživové údaje od 13. 12. 2016“. Veľkoobchod potravín Bidfood sa opäť snaží priniesť svojim zákazníkom servis zodpovedajúci novej legislatíve.