Nepoznaná špecialita

Steaky od európskych producentov obohatia vašu ponuku.
Predsudky voči steakom z európskeho dovozu nám často bránia v poznávaní nových a hlavne jedinečných chutí. Chcete aj vy svojim zákazníkom ponúknuť exkluzívny steak? Potom zvoľte výberové mäso od európskych producentov! Presvedčíme vás, že z neho dokážete pripraviť špeciality ako od majstra kuchárskeho remesla. Náš mäsový sortiment sme rozšírili o štyri steaky, vďaka ktorým môžete svoju ponuku obohatiť o výnimočné novinky.

Spoločnosť Bidfood rozšírila svoju ponuku o steaky z mäsa, ktoré nakupuje u európskeho producenta. Dáva tak možnosť európskym chovateľom a spracovateľom, aby sa aj oni prezentovali na našom trhu a boli tak uprednostnení pred hovädzím mäsom dovážaným z Ameriky. Navyše, náš výrobca je pre nás zárukou kvality, nakoľko zvieratá sú kŕmené len kvalitným krmivom, čo zabezpečuje mäso najvyššej akosti. Pozrite si našu ponuku, nechajte sa zlákať a ochutnajte skvelú chuť mäsa podľa nášho výberu.

Sirloin steak

Sirloin steakSirloin steak pochádza zo zadnej časti chrbta zvieraťa, kde sa nachádza „short loin“. Z neho sú vyrezávané T-bone, Porterhouse a Club steaky. Jedinečnosť Sirloin steaku tkvie v jeho univerzálnosti, pretože neexistujú hranice jeho prípravy. Prirodzenú, výraznú a silnú chuť podčiarkne marináda alebo obľúbená omáčka. Sirloin steak je vhodný pre tých, ktorí sa v kuchyni nechávajú viesť svojou kreativitou.

Rump steakRump steak

Rump steak je zo zadnej časti hovädziny, obsahuje menej tuku a je pevnejší. Jeho nepochybnou prednosťou je, že je takisto aj chudší a zdravší. Vzhľadom na to, že ide o suchší typ mäsa, je vhodnejšie pripraviť ho ako rare a medium rare. Servíruje sa ako pomerne hrubý kus mäsa, preto sa jeho veľkosť dlhším opekaním zmenšuje a steak je suchší. Aj napriek tomu je Rump steak jedným z najobľúbenejších steakov.

Rib Eye

Rib EyeĎalší zo steakov, ktorým ich výnimočnú chuť dodáva vyšší podiel tuku. Ten je obzvlášť v strednej časti, kde vytvára tukové oko. Rib Eye pochádza z vysokej roštenky, čo je jeden z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách je dokonca väčšou delikatesou ako sviečkovica.  Charakteristický je aj svojou nezvyčajnou štruktúrou, ktorá nie je veľmi mäkká, ale ani príliš tvrdá. Aj napriek tomu ulahodí nejednému milovníkovi pravých steakov.

T-bone steakT-bone steak

Fenomén medzi steakmi. Akokoľvek nadnesene znie toto pomenovanie, je pravdivé. T-bone steak je výnimočný práve preto, že ponúka hneď dva najkvalitnejšie druhy mäsa – sviečkovicu a roštenku. Vzniká vertikálnym rezom medzi dvoma najkvalitnejšími druhmi mäsa, ktoré spája kosť do tvaru T. Tá pri tepelnej úprave dodáva steaku charakteristickú chuť, ktorá výborne doladí a zvýrazní sviečkovicu aj roštenku.

Vraví sa, že steak je kráľom gastronómie. Jeho chuť ocení hádam každý. Nejde však len o správne dochutenie a presnú tepelnú úpravu. Jeho jedinečnosť sa skrýva práve vo výbere mäsa. Vyberané mäso v našom portfóliu je svojou štruktúrou jemné, no pritom výrazné chuťou. Nedovoľte predsudkom, aby vás pripravili o možnosť vyskúšať toto exkluzívne mäso. Navštívte náš e-shop mojBidfood.sk a presvedčte sa sami!

Mohlo by vás zaujímať
Ponúkame vám horúce limonády, ktoré zahrejú a zlepšia náladu. Spríjemnite si chladné dni a vychutnajte si naše horúce nápoje.
Vážení obchodní partneri, vážení zákazníci, ďakujeme Vám, že ste sa stali súčasťou najväčšieho gastronomického veľtrhu pre odbornú verejnosť, ktorý sa konal v dňoch 21. a 22. novembra 2018.