KAVIÁR - LUXUS NA TANIERI
2. 1. 2017

Kaviár – luxus na tanieri

Predstavujeme Vám exkluzívny český kaviár, ktorý vzniká na liahni Výskumného ústavu rybárskeho a hydrobiologického vo Vodňanoch.


 

Pri tradičnom spôsobe výroby kaviáru z jesetera sú usmrtené dospelé ryby, ktoré pohlavne dospievajú v pomerne vysokom veku (až 10 rokov), čo viedlo k takmer úplnému vyhubeniu divých populácií. Pre výrobu kaviáru Sturgeon Friendly sú použité ikry jesetera sibírskeho (Acipenser baerii). Ikry sa z ikernačky získavajú veľmi šetrnou metódou a následne sa pomocou kuchynskej soli premieňa na prvotriedny kulinársky produkt. Vzhľadom na to, že ikernačky nie sú počas tohto procesu usmrtené je použitý ako hlavný motív označenie "Sturgeon Friendly" -teda kaviár priateľský k jeseterom.

KAVIÁR Z JESETERA SIBÍRSKEHO

-ku každej objednávke bude priložený letáčik s popisom o tomto kaviári

Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 058 150.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí