KAVIÁR - LUXUS NA TANIERI

Predstavujeme Vám exkluzívny český kaviár, ktorý vzniká na liahni Výskumného ústavu rybárskeho a hydrobiologického vo Vodňanoch.


 

Pri tradičnom spôsobe výroby kaviáru z jesetera sú usmrtené dospelé ryby, ktoré pohlavne dospievajú v pomerne vysokom veku (až 10 rokov), čo viedlo k takmer úplnému vyhubeniu divých populácií. Pre výrobu kaviáru Sturgeon Friendly sú použité ikry jesetera sibírskeho (Acipenser baerii). Ikry sa z ikernačky získavajú veľmi šetrnou metódou a následne sa pomocou kuchynskej soli premieňa na prvotriedny kulinársky produkt. Vzhľadom na to, že ikernačky nie sú počas tohto procesu usmrtené je použitý ako hlavný motív označenie "Sturgeon Friendly" -teda kaviár priateľský k jeseterom.

KAVIÁR Z JESETERA SIBÍRSKEHO

-ku každej objednávke bude priložený letáčik s popisom o tomto kaviári

Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 058 150.

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.