Kaviár – luxus na tanieri
Predstavujeme Vám exkluzívny český kaviár, ktorý vzniká na liahni Výskumného ústavu rybárskeho a hydrobiologického vo Vodňanoch.
 
Pri tradičnom spôsobe výroby kaviáru z jesetera sú usmrtené dospelé ryby, ktoré pohlavne dospievajú v pomerne vysokom veku (až 10 rokov), čo viedlo k takmer úplnému vyhubeniu divých populácií. Pre výrobu kaviáru Sturgeon Friendly sú použité ikry jesetera sibírskeho (Acipenser baerii). Ikry sa z ikernačky získavajú veľmi šetrnou metódou a následne sa pomocou kuchynskej soli premieňa na prvotriedny kulinársky produkt. Vzhľadom na to, že ikernačky nie sú počas tohto procesu usmrtené je použitý ako hlavný motív označenie "Sturgeon Friendly" -teda kaviár priateľský k jeseterom.
KAVIÁR Z JESETERA SIBÍRSKEHO
-ku každej objednávke bude priložený letáčik s popisom o tomto kaviári
Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 058 150.