Čerstvé chladené cestoviny ako domáce
Kto si zakladá na výrobe čerstvých cestovín z kvalitných surovín, ale nemá čas alebo ďalšieho kuchára, by mal zbystriť pozornosť. Vajcia sliepok z voľného výbehu a talianska semolinová múka sú základom chladených cestovín Armando de Angelis. Cestoviny vyrábajú pomocou bronzových matríc, ktoré dodávajú vzhľad domácich cestovín.
Použitie bronzových matríc
V Armando de Angelis vyrábajú cestoviny tradičným
spôsobom s použitím bronzových matríc (trafilatura al bronzo). Vďaka nim je povrch cestovín drsnejší a celkový vzhľad prirodzenejší. Cestoviny pôsobia dojmom domácej výroby, lepšie sa varia „al dente“ a lepšie absorbujú omáčku.
Čerstvé chladené cestoviny Armando de Angelis majú aj bez konzervantov záruku až 50 dní. Navyše na skvelú výslednú chuť plnených aj neplnených cestovín sa môžete
vždy spoľahnúť.
Vyrábať tradičné cestoviny modernou metódou...
Motto Armando de Angelis
Spoločnosť Armando de Angelis bola založená v roku 1983. Sídli vo Villafranca v provincii Verona. Po 35 rokoch má 100 zamestnancov, vlastní dve továrne na výrobu čerstvých cestovín a tretiu na výrobu čerstvej pizze.
Vysoko kvalitná semolina, vajcia a bohaté náplne
Na výrobu cestovín Armando de Angelis sa používajú iba vajcia od sliepok z voľného výbehu. Päť vajec pripadá na jeden kilogram talianskej múky z tvrdozrnnej pšenice (semoliny). V cestovinách nie sú konzervanty, farbivá ani glutamáty.
Do náplní sa spracováva vždy prvotná surovina – čerstvé mäso, zelenina alebo syr. Nepoužívajú sa žiadne polotovary. Náplň tvorí 30 až 40 % a u vyššieho radu výrobkov Ripieni di Gusto dokonca 45 až 52%.
Aktuálny sortiment nájdete na mojBidfood.sk v sekcii: Cestoviny > Talianske cestoviny > Chladené