Téma # Banquet

Ihneď po uvedení na trh sa šťavnaté trhané mäso Banquet stalo hviezdou streetfoodu. Avšak svoje uplatnenie nachádza aj na tanieroch reštaurácií. Bidfood pripravuje mäso metódou sous-vide vo vlastnej opavskej výrobe. Mäso je vo vákuovom vrecku upečené úplne domäkka. Super šťavnatosť získa po zmiešaní s priloženým výpekom.
Francúzsky výraz sous vide (sú víd) znamená "vo vákuu". Mäso sous-vide sa varí vo vákuu mnoho hodín pri nízkej teplote. Cieľom sous-vide je upraviť pokrm s maximálnym zachovaním jeho chute, vône, štruktúry, šťavy a tým aj pôvodnej hmotnosti.
Či ste luxusná reštaurácia alebo závodná jedáleň, uvarte excelentnú omáčku a doplňte ju mäkkým šťavnatým mäsom Sous-vide. Servírovať ho môžete taktiež na studeno nakrájané na tenké plátky. Alebo mäso rýchlo ugrilujte. Prepočítajte si náklady na pečenie mäsa. Ušetríte čas a energiu, Sous-vide kúpite za cenu suroviny!
Sous‑vide sa teraz teší v Európe veľkej obľube. Neváhajte a taktiež ponúknite lahodné mäso upravené touto metódou. Veľkoobchod potravín Bidfood ako jediný ponúka mäso Sous‑vide, navyše z vlastnej výroby. Neinvestujte do technológie a presvedčte sa sami, či Bidfood pre Vás pripravuje Sous‑vide podľa Vašich predstáv.