Téma # alergény

Ponúkame tri spôsoby. Záleží len na Vás, či si chcete ušetriť prácu na začiatku a vystaviť sa možným problémom, alebo venujete jedálnemu lístku čas a budete mať všetko čierne na bielom kvôli prípadným sporom.
Slovenské reštaurácie vsádzajú v jedálnych lístkoch väčšinou na čísla alergénov pri názvoch pokrmov a vysvetľujúcu tabuľku alergénov, kde sú popísané. Často sa na ne pýtate, a preto Vám prinášame stručný zoznam i tabuľku alergénov na stiahnutie.
Nespoliehajte sa ohľadom zákonov na polopravdy. Veľkoobchod potravín Bidfood sa na legislatívne zmeny intenzívne pripravuje. Prijmite ako pomoc článok, teraz na tému „Obaly, pultový predaj a jedálne lístky od 13.12.2014“. Od tohto dátumu budú potraviny i pokrmy posudzované zhodne a nepripraveným hrozia vysoké pokuty.