Recept: Marinovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi

Vyskúšajte si pripraviť jelení chrbát podľa nášho receptu s využitím sezónnej zeleniny. Marinovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi bude ozdobou každého menu.


 

Divina z českých lesov sa vracia do regionálnych reštaurácií a domácností.
Vysoko kvalitné mäso pod značkou Petron vyrába Bidfood vo vlastnom modernom závode. Divina  Petron pochádza od českých poľovníckych združení, ktoré sa o zver celoročne starajú podľa poľovníckeho práva. Vďaka ich starostlivosti je zveri dostatok. Lov je potom prirodzený spôsob usmrtenia zvierat, ktoré by svojim premnožením narušili rovnováhu v prírode a spôsobili  škody. Preto je divina eticky a ekologicky hodnotnou potravinou.

Recept: Marinovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi

Základné suroviny:

Kompletný recept s použitými ingredienciami nájdete po prihlásení tu.


 

Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 058 150.
Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.