4. 5. 2016
Recept: Marinovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi
Vyskúšajte si pripraviť jelení chrbát podľa nášho receptu s využitím sezónnej zeleniny. Marinovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi bude ozdobou každého menu.
Divina z českých lesov sa vracia do regionálnych reštaurácií a domácností.
Vysoko kvalitné mäso pod značkou Petron vyrába Bidfood vo vlastnom modernom závode. Divina Petron pochádza od českých poľovníckych združení, ktoré sa o zver celoročne starajú podľa poľovníckeho práva. Vďaka ich starostlivosti je zveri dostatok. Lov je potom prirodzený spôsob usmrtenia zvierat, ktoré by svojim premnožením narušili rovnováhu v prírode a spôsobili škody. Preto je divina eticky a ekologicky hodnotnou potravinou.
Recept: Marinovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi
Základné suroviny:
Kompletný recept s použitými ingredienciami nájdete po prihlásení tu.