Pegas Premium bol a vždy bude zo smotany, no teraz s ešte silnejšou vrstvou čokolády, ktorá sa vyrába z UTZ certifikovaného kakaa. Prima svoj rad najluxusnejších zmrzlín na paličke, v kelímku či kornúte rozšírila o nové príchute a predstavuje ho v novom atraktívnom designe.
Viete, že jahody Nowaco sa zbierajú v Egypte od januára do marca?
Dobré meno reštaurácie či cukrárne tvorí aj dobrá zmrzlina. Tá môže byť lahodnou bodkou za obedom alebo večerou. Výborne sa hodí ako osobitá súčasť dezertu s priaznivým food cost. Oživte ponuku najžiadanejších kopčekových zmrzlín, špecialít a sorbetov rovnako ako to každú sezónu robí Prima.
Všetci sa už tešíme, že prišiel čas uvoľňovania opatrení na Slovensku a s ním aj krajšie počasie. Ako stvorené na PRIMA zmrzlinu, ktorú si konečne môžeme vychutnať do sýtosti. Aj tento rok sme pre vás pripravili niekoľko skvelých noviniek inšpirovaných tradičnými chuťami aj modernými trendami.
Prekvapte svojich hostí krehkými, šťavnatými bravčovými steakmi intenzívnej chuti. Bravčové karé a krkovica v steakovej kvalite pochádza z plemena ošípaných Duroc. Majú mramorovanie a pevnú štruktúru podobne ako hovädzie steakové mäso.
Novinky značky BRAVUR určite zaujmú milovníkov kvalitných údenín. Rozšírili sme ponuku o produkty, ktoré aktivujú všetky chuťové bunky.
Najobľúbenejšie chlebíčky sú šunkové a vajíčkové. Spolu sa ich zje 70 % zo všetkých druhov chlebíčkov. Bidfood s nimi vsadil na istotu. Chlebíčky sa vyrábajú každý deň a vďaka perfektnej logistike sa naskladňujú na všetky depá. Dostávajú sa tak k zákazníkom vždy čerstvé.
Hranolky sa stali ikonou rýchleho občerstvenia a obľúbeným pokrmom na jedálnych lístkoch po celom svete. Ktoré sú však najlepšie na donášku?
Pripojte sa k výzve Pondelok bez mäsa a dajte tak vašim zákazníkom možnosť vynechať mäso a objaviť nové rastlinné chute. Každý pondelok pripravte bezmäsité jedlo a pridajte ho na svoje menu.
Pečivo je neodmysliteľnou súčasťou takmer každej kuchyne po celom svete. Nie vždy je však čas či možnosť stať sa pekárom. Našťastie existuje spôsob, ako si dopriať lahodné pečivo bez nutnosti pečenia.