PO ›› Zažite Bocuse d’Or naživo!

Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, Prešov - Haniska
Marek Madzik, Peter Duranský

✨ Zažite Bocuse d’Or naživo! ✨

Príďte sa zoznámiť s prezidentom Bocuse d´Or Slovakia Petrom Duranským a nahliadnite do sveta špičkovej gastronómie.

Na prezentačnom workshope vám ukážeme:

  • Ako majstri pracujú s každou surovinou, aby z nej dostali maximum chuti.
  • Techniky varenia používané pri príprave na Bocuse d’Or.
  • Ako vytvoriť dokonalý balans chutí a vizuál na tanieri.

Toto je jedinečná príležitosť zistiť, čo stojí za úspechom na svetovej súťaži, a zažiť techniky, ktoré posúvajú kuchárske umenie na úplne novú úroveň.

Počet miest je limitovaný – rezervujte si svoje miesto a zažite kuchárske majstrovstvo z prvej ruky!

Bocuse d´OR Slovakia

Tešiť sa môžete na:

  • Beef Angus so zemiakovou variáciou, sezónnymi hubami a omáčkou madeira
  • Pošírovaný zubáč so zelerom, feniklom, kôprom, cibuľová omáčka

Cena workshopu:

Bidfood zákazník:  ZADARMO

Cena pre ostatných záujemcov:  50,- € s DPH/osoba. 
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste

Ďalšie informácie

Workshopom Vás bude sprevádzať:

Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.

Peter Duranský - prezident medzinárodnej súťaže kuchárov Bocuse d´Or Slovakia

 

Rezervácia

Ešte 28 voľných miest

Polia označené (*) sú povinné. Mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac ako 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavené certifikáty o absolvovaní kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí