PO ›› Zažite Bocuse d’Or naživo!
✨ Zažite Bocuse d’Or naživo! ✨
Príďte sa zoznámiť s prezidentom Bocuse d´Or Slovakia Petrom Duranským a nahliadnite do sveta špičkovej gastronómie.
Na prezentačnom workshope vám ukážeme:
- Ako majstri pracujú s každou surovinou, aby z nej dostali maximum chuti.
- Techniky varenia používané pri príprave na Bocuse d’Or.
- Ako vytvoriť dokonalý balans chutí a vizuál na tanieri.
Toto je jedinečná príležitosť zistiť, čo stojí za úspechom na svetovej súťaži, a zažiť techniky, ktoré posúvajú kuchárske umenie na úplne novú úroveň.
Počet miest je limitovaný – rezervujte si svoje miesto a zažite kuchárske majstrovstvo z prvej ruky!
Tešiť sa môžete na:
- Beef Angus so zemiakovou variáciou, sezónnymi hubami a omáčkou madeira
- Pošírovaný zubáč so zelerom, feniklom, kôprom, cibuľová omáčka
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Ďalšie informácie
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.
Peter Duranský - prezident medzinárodnej súťaže kuchárov Bocuse d´Or Slovakia