PO ›› Vianočné varenie s Dirou

Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, Prešov - Haniska
Marek Madzik

🎄 Máte radi nové chute a netradičné kombinácie?

Ak radi experimentujete a chcete zákazníkom ponúknuť niečo nečakané, tento workshop je pre vás! 

Ukážeme si, ako sa dá ovocné pyré premeniť na netradičnú súčasť slaných jedál – či už na zvýraznenie chuti, alebo ako jemný vianočný akcent, ktorý jedlu dodá jedinečný charakter.  

✨ Príďte a objavte, ako spojiť tradíciu, kreativitu a profesionálne techniky v kuchyni!

Vianočné varenie

Spoločne si pripravíme tieto jedlá:

  • Krémová šošovica so zeleninou, stratené vajíčko, údený sumček
  • Sviečková z tresky, pesto Genovese, zelerový majonezák, mrkvová slama
  • Bravčová panenka sous vide, chrumkavý kel, bryndzové pirohy
  • Tichá rebelka „kokosový sendvič“
  • Forest honey cube „Ovocná kocka“

Cena workshopu:

Bidfood zákazník:  ZADARMO

Cena pre ostatných záujemcov:  50,- € s DPH/osoba. 
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste

Workshopom Vás bude sprevádzať:

Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.

  • Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
  • Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
  • K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
  • Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
  • Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.

Rezervácia

Ešte 12 voľných miest

Polia označené (*) sú povinné. Mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac ako 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavené certifikáty o absolvovaní kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí