NM ›› Silvestrovský brunch
Silvestrovský brunch plný chutí
Privítajte Nový rok chutne a štýlovo!
Ako lepšie vstúpiť do nového roka než skvelým jedlom a výnimočnou spoločnosťou?
Pozývame vás na inšpiratívny workshop varenia, kde sa pod vedením nášho šéfkuchára ponoríme do tvorby moderného silvestrovského brunchu. Ukážeme si, ako jednoducho pripraviť rýchle a efektné jedlá, ktoré vytvoria nezabudnuteľný zážitok a potešia oko aj chuťové poháriky vašich zákazníkov.
Takto začína rok plný úspechov. Príďte sa naučiť, ako vyčarovať úsmev na tanieri aj na tvári!
Môžete sa tešiť na tieto špeciality:
- Flank steak BBQ s kváskovým chlebom a fazuľovými strukmi
- Pšeničná placka, trhané hovädzie, zelenina, slaninové hranolky, cheddarový topping
- Bravčová krkovička, karamelizovaná kapusta, tirolské knedle
- Pečené mäsové guľky, zemiaková kaša s mandľami, smotanový demi glace
- Pistáciové profiterolles, malinový krém
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Ďalšie informácie
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia, člen World Master Chef Society a svetového združenia Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc
- Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.