NM ›› Jednoducho STEAKY

Gastroštúdio Bidfood, Trenčianska 2244/49, Nové Mesto nad Váhom
Ján Duda

STEAKY

Nie nadarmo sa hovorí, že steak je kráľom kuchyne. Poďme si spoločne pripraviť dokonalé steaky – od správneho výberu mäsa, cez optimálne stupne prepečenia, až po chutné prílohy a ideálne koreniny, ktoré zvýraznia ich prirodzenú chuť.

Tento workshop je určený milovníkom mäsa, ktorí sa neboja vziať panvicu (alebo gril) do vlastných rúk a chcú sa naučiť pripravovať steaky ako profesionáli.

🔥 Čo sa naučíš?

  • Ako vybrať ten správny kus mäsa
  • Ako pracovať s teplotou a stupňami prepečenia: rare, medium rare, medium…
  • Sólové koreniny vs. marinády – kedy, čo a prečo
  • Odpovede na najčastejšie chyby pri príprave steakov
  • Triky z profesionálnej kuchyne, ktoré naozaj fungujú
Steak

Môžete sa tešiť na tieto steakové špeciality:

  • Schiacciata, rump steak, hrášková majonéza, pečená zelenina
  • Krém z čierneho koreňa, flank steak
  • Zeleninové groestle, rib eye, hubový prach
  • Teľací steak, citrónová salsa, zemiaková kaša, slaninové struky
  • Sviečková Namíbia, mrkvové pyré so slaninou, maslová brokolica, rahmsauce s estragónom

Cena workshopu:

Bidfood zákazník:  ZADARMO

Cena pre ostatných záujemcov:  50,- € s DPH/osoba. 
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste

Ďalšie informácie

Workshopom Vás bude sprevádzať:

Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia, člen World Master Chef Society a svetového združenia Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc 

  • Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
  • Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
  • K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
  • Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
  • Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.

Rezervácia

Ešte 6 voľných miest

Polia označené (*) sú povinné. Mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac ako 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavené certifikáty o absolvovaní kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí