NM ›› Jednoducho STEAKY
STEAKY
Nie nadarmo sa hovorí, že steak je kráľom kuchyne. Poďme si spoločne pripraviť dokonalé steaky – od správneho výberu mäsa, cez optimálne stupne prepečenia, až po chutné prílohy a ideálne koreniny, ktoré zvýraznia ich prirodzenú chuť.
Tento workshop je určený milovníkom mäsa, ktorí sa neboja vziať panvicu (alebo gril) do vlastných rúk a chcú sa naučiť pripravovať steaky ako profesionáli.
🔥 Čo sa naučíš?
- Ako vybrať ten správny kus mäsa
- Ako pracovať s teplotou a stupňami prepečenia: rare, medium rare, medium…
- Sólové koreniny vs. marinády – kedy, čo a prečo
- Odpovede na najčastejšie chyby pri príprave steakov
- Triky z profesionálnej kuchyne, ktoré naozaj fungujú
Môžete sa tešiť na tieto steakové špeciality:
- Schiacciata, rump steak, hrášková majonéza, pečená zelenina
- Krém z čierneho koreňa, flank steak
- Zeleninové groestle, rib eye, hubový prach
- Teľací steak, citrónová salsa, zemiaková kaša, slaninové struky
- Sviečková Namíbia, mrkvové pyré so slaninou, maslová brokolica, rahmsauce s estragónom
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Ďalšie informácie
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia, člen World Master Chef Society a svetového združenia Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc
- Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.