NM ›› Efektívne varenie so Sous vide Banquet
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Trenčianska 2244/49, Nové Mesto n/V
Lektor
Ján Duda, Petr Konečný, Pavel Smékal
Ste šéfkuchár, majiteľ reštaurácie alebo zodpovedáte za chod hotelovej kuchyne?
V súčasnej dobe, keď sú náklady vysoké a kvalifikovaného personálu málo, je nevyhnutné hľadať riešenia, ktoré spájajú kvalitu, efektivitu a ekonomiku.
Príďte sa presvedčiť, ako môžu produkty zn. Banquet pripravené metódou sous vide pomôcť vašej prevádzke šetriť náklady, zefektívniť procesy a zvládnuť personálne výzvy.
Ukážeme Vám:
Dozviete sa, ako zaradiť sous vide produkty do tradičných aj moderných jedál tak, aby ste naplno využili ich potenciál — a to aj v náročných ekonomických podmienkach. Spoločne sa pozrieme na to, ako vyťažiť maximum z vášho tímu aj kuchyne.
Nebude chýbať ani otvorená diskusia s odborníkmi, ktorí vám odpovedia na praktické otázky z praxe.
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste.
Dĺžka workshopu: cca 3 hodiny.
Workshopom Vás bude sprevádzať: