Jesenné varenie s koreninami Wiberg
Chute, ktoré zahrejú!
Pozývame vás na interaktívne varenie, kde si spoločne pripravíme jedlá, ktoré potešia nielen chuťové poháriky, ale aj dušu. Počas workshopu vás zoznámime s celým sortimentom korenín Wiberg – od klasických po tie najexotickejšie, ktoré premenia každé jedlo na jedinečný gastronomický zážitok.
🧂 Čo vás čaká:
- ukážky varenia s profesionálnym kuchárom
- tipy na správne kombinovanie korenín Wiberg
- priestor na otázky, diskusiu a spoločné varenie
Príďte sa inšpirovať a objavte, ako sa dá jeseň premeniť na festival chutí a vôní!
Náš šéfkuchár si pre vás pripravil tieto skvelé recepty:
- Ľahký šalát s tuniakom a karí.
- Jemný krém z juhotirolského bieleho vína s jahňacím chrbtom na škoricovom špíze.
- Sardínske gnocchi s údeným baklažánom, ďatľove rajčiny, sušená ricotta.
- Džajpurská kuracia pečeň s orientálnym kus kusom.
- Risotto z bielej čokolády s pistáciovým pestom a maracujovým sorbetom.
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.
Petr Zeis - prezentátor a zástupca spoločnosti Wiberg
Ďalšie informácie
- Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.