Začíname!
Profesionálny tím kuchárov zložený z osobností, ktoré majú bohaté skúsenosti z medzinárodných súťaží aj každodennej praxe z najlepších reštaurácií zo Slovenska i zahraničia, vás bude sprevádzať na interaktívnych workshopoch varenia.
Po letnej pauze opäť začíname! Naši kuchári v gastroštúdiách v Novom Meste nad Váhom a Prešove si pre vás prichystali interaktívne workshopy varenia. Neustále zavádzajú do praxe nové trendy a postupy prípravy jedál, ktoré šetria váš čas a spestria ponuku jedál vo vašej prevádzke. Určené sú nielen pre našich zákazníkov a zamestnancov, ale aj pre odbornú verejnosť.
Workshopmi v Novom Meste nad Váhom vás bude sprevádzať Ján Duda (na fotke vľavo), šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko a prezident Euro-Toques Slovakia.
Workshopy v Prešove zastrešuje Marek Madzik (na fotke vpravo), šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.
Varenie prebieha vo dvojiciach, kde si pod dohľadom našich kuchárov samostatne pripravujete menu. So sebou si nemusíte nič nosiť, k dispozícii je kompletne vybavený stage na varenie, vrátane zástery, surovín a gastrozariadení. Po ukončení workshopu od nás dostanete certifikát o absolvovaní a recepty s presnými kalkuláciami.
Každý workshop prebieha cca 3 hodiny. Naši zákazníci majú workshop zadarmo, ostatní záujemcovia platia účastnícky poplatok vo výške 50 €.
Radi by ste sa dozvedeli viac? Chceli by ste sa na niektorý z workshopov hneď prihlásiť? Viac info na www.gastrostudio.sk