Prima zmrzlina Mrož – z ovocia a tvarohu

Mrož smoothie
Mrazivo dobré a vysoko kvalitné novinky Mrož smoothie skvele osviežia počas horúcich letných dní. Jemná jahodová a mangová zmrzlina majú jedinečný 45 % podiel ovocia.
Originálny mrož plný jahôd
Mrož jahodový s tvarohom v tmavej kakaovej poleve aj jeho dvojník v bielej poleve nemajú v Európe obdobu. Prírodná chuť jahôd zjemňuje smotana, príjemne okyseľuje tvaroh a mierne dochucuje cukor. Dokonale vyvážená mrožia receptúra zostáva od svojho vzniku bezo zmien. Zmrzlina obsahuje 50 % jahôd (žiadne rastlinné tuky, vodu ani arómy a farbivá).
Pre Mrože sa preto vyberajú len niektoré odrody jahôd, ktoré musia byť vyzreté, pozbierané v júni a rýchlo spracované, aby výsledná zmrzlina nestrácala chuť ani farbu. Podľa použitej odrody jahôd sa potom mierne mení odtieň zmrzliny.
V opavskom Bidfoode sa za rok vyrobí 30 miliónov Mrožov a na ich výrobu je potrebných takmer 1 000 ton jahôd. Na rozdiel od imaginatívnych reklám, sa Mrož vyrába plne automaticky bez dotyku ľudskej ruky. Moderná linka vyrobí 400 000 Mrožov denne.
Ovocné drene v tradičnom kelímku
alebo ovocie na paličke
Jemné drene Mrož v malom kelímku, jahodová aj malinová, sa pýšia 60 % podielom ovocia a takisto sa zaobídu bez aróm a farbív.
Ovocné zmrzliny Mrož Jahody a Mrož Maliny obsahujú len 4 ingrediencie: 60 % nepasírovaného ovocia, cukor, vodu a štipku kyseliny citrónovej (žiadne stabilizátory). Obe zmrzliny sú na drievku a zaliate kakaovou polevou.
Mrožie sorbety
Sorbety na rozdiel od zmrzlín neobsahujú tuk ani laktózu. Sú ideálnou pochúťkou po hlavnom jedle. V pintových kelímkoch sa úspešne udomácnila trojica minuloročných noviniek – Mrož sorbety mango, jahoda a malina.
Tvarohoví Mroži vo vaničkách
V žiadnom domácom mraziaku nesmú chýbať rodinné balenia. Mrož čierna ríbezľa s tvarohom a Mrož jahodový s tvarohom vynikajú prírodnými ingredienciami. Výnimočnú chuť ovocia zjemňuje tvaroh so smotanou.
Aktuálny sortiment nájdete na mojBidfood.sk v kategóriách zmrzlín: