Opäť rozbiehame naše kurzy varenia
27. 8. 2021

Opäť rozbiehame naše kurzy varenia

Nechajte sa vtiahnuť do nádherného sveta gastronómie plného zážitkov, lákavých chutí, nevídaných vôní a čarovnej atmosféry. Pod vedením šéfkuchárov vás prevedieme svetom chutí a vôní rôznorodých kuchýň.

Snažíme sa zvyšovať úroveň slovenskej gastronómie, sledujeme svetové trendy, prichádzame s novými produktmi, inováciami a technológiami. V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom a v Prešove organizujeme odborné semináre, prednášky, prezentácie produktov a interaktívne varenia (workshopy), ktoré sú zamerané na moderné trendy v gastronómii. Sú určené pre našich zákazníkov, odbornú verejnosť ako aj pre zamestnancov. V objektoch sa taktiež nachádza nevyhnutné komplexné zázemie kuchyne. Kurzy si našli obľubu u mnohých zákazníkov, ktorí sa k nám pravidelne a radi vracajú. Neustále v nich investujeme do najmodernejších technológií, aby boli kuchyne vybavené podľa posledných trendov.

Kurzy varenia Bidfood

Naši profesionálni kuchári sú osobnosti, ktorých odborové špecializácie sa navzájom dopĺňajú. Majú bohaté skúsenosti z medzinárodných kuchárskych súťaží i každodennú prax najlepších slovenských a zahraničných reštauráciách či v inštitucionálnej gastronómii.  Vďaka tomu vedia zavádzať do praxe nové trendy a pristupovať k surovinám prakticky z pohľadu bežných kuchárov. Zároveň z vlastných skúseností poznajú reakcie skutočných zákazníkov – hostí reštaurácií.

 

Kurzom Vás bude sprevádzať o 11:00 v Novom Meste nad Váhom Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia a o 14:00 v Prešove Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko  a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.

Kurzy

Pripravili sme   kurzy varenia  zamerané na

  • Vegetariánsku a vegánsku kuchyňu,
  • Kačacinu, husacinu - tradičné jedlá netradične,
  • Divinové špeciality,
  • Divina a tekvica,
  • Street food,
  • Chuck roll a 100 % využiteľnosť suroviny.
Účastníci kurzu
  • Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
  • K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
  • Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov kurzu zabezpečené.
  • Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.

Cena kurzu  závisí od toho či je účastník zákazník Bidfood, ak áno má kurz k dispozícii zadarmo. Cena pre ostatných záujemcov je 50,-€ s DPH

Kurz prebieha cca 3 hodiny.

Viac o kurzoch  a možnosť prihlásiť sa nájdete v článku:

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí