Opäť rozbiehame naše kurzy varenia
Snažíme sa zvyšovať úroveň slovenskej gastronómie, sledujeme svetové trendy, prichádzame s novými produktmi, inováciami a technológiami. V našom Gastroštúdiu v Novom Meste nad Váhom a v Prešove organizujeme odborné semináre, prednášky, prezentácie produktov a interaktívne varenia (workshopy), ktoré sú zamerané na moderné trendy v gastronómii. Sú určené pre našich zákazníkov, odbornú verejnosť ako aj pre zamestnancov. V objektoch sa taktiež nachádza nevyhnutné komplexné zázemie kuchyne. Kurzy si našli obľubu u mnohých zákazníkov, ktorí sa k nám pravidelne a radi vracajú. Neustále v nich investujeme do najmodernejších technológií, aby boli kuchyne vybavené podľa posledných trendov.
Naši profesionálni kuchári sú osobnosti, ktorých odborové špecializácie sa navzájom dopĺňajú. Majú bohaté skúsenosti z medzinárodných kuchárskych súťaží i každodennú prax najlepších slovenských a zahraničných reštauráciách či v inštitucionálnej gastronómii. Vďaka tomu vedia zavádzať do praxe nové trendy a pristupovať k surovinám prakticky z pohľadu bežných kuchárov. Zároveň z vlastných skúseností poznajú reakcie skutočných zákazníkov – hostí reštaurácií.
Kurzom Vás bude sprevádzať o 11:00 v Novom Meste nad Váhom Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia a o 14:00 v Prešove Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.
Pripravili sme kurzy varenia zamerané na
- Vegetariánsku a vegánsku kuchyňu,
- Kačacinu, husacinu - tradičné jedlá netradične,
- Divinové špeciality,
- Divina a tekvica,
- Street food,
- Chuck roll a 100 % využiteľnosť suroviny.
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov kurzu zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.
Cena kurzu závisí od toho či je účastník zákazník Bidfood, ak áno má kurz k dispozícii zadarmo. Cena pre ostatných záujemcov je 50,-€ s DPH
Kurz prebieha cca 3 hodiny.
Viac o kurzoch a možnosť prihlásiť sa nájdete v článku: