Oh la la – La PINSA!
Názov „pinsa“ je odvodený z latinského slova „pinserie“, čo znamená „cesto tlačené rukou“, pretože pinsa sa tvaruje do svojej oválnej, plackovej podoby.
Nenechajte sa zmiasť zdanlivou podobnosťou medzi Pinsou a tradičnou pizzou. Skutočnosť je taká, že medzi nimi existujú zásadné rozdiely a jedným z hlavných sú doba, ktorú cesto strávi fermentáciou a zloženie cesta. Dlhá a pomalá fermentácia cesta prináša nadýchanú konzistenciu plnú chuti, ktorá nezaťažuje žalúdok a má nižší kalorický obsah. Samotné cesto sa pripravuje zo zmesi rôznych druhov múky. Pšeničná múka dodáva energiu a je to mnohostranná základná prísada do pečiva. Ryžová múka sa skoro z 80 percent skladá z ryžového škrobu a je mimoriadne jemná.
Vďaka tomu je cesto mimoriadne nadýchané. Špaldová múka je vyhľadávaná najmä ľuďmi, ktorí majú záujem o zdravý životný štýl. Má totiž vysoký obsah vlákniny, ktorá zlepšuje trávenie.
- Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť - veľkosť cca. 29 x 18 cm.
- Predpečená v kamennej peci - autentická chuť, ako v Taliansku.
- Cesto z troch druhov múky - pšeničná múka, ryžová múka, špaldová múka a optimálne vyzreté kysnuté cesto.
- Ako ručne robená - nerovnomerný, rustikálny a oválny tvar
- Optimálne vyzreté cesto - jemné pórovité cesto a intenzívny chuťový zážitok.
- Hotová za menej ako 6 – 8 minút!
- Bez rozmrazovania!
- Vybrané prísady - pre každú chuť ten správny druh.
La PINSA! Base Pomodoro
La PINSA! Base Pomodoro je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou z talianskych paradajok
Zakúpite na našom e-shope mojBidfood.sk:
La PINSA! Salame di Finocchietto
S paradajkovou omáčkou z talianskych paradajok, pestom z rukoly a lahodným syrom provolone.
Zakúpite na našom e-shope mojBidfood.sk: