Bravčové rebierka s BBQ omáčkou, či s cesnakom za pár minút?

Bravčové rebierka sous-vide Banquet sú ďalšou skvelou klasikou z našej opavskej výroby. Rebierka sú upečené metódou sous-vide do absolútnej mäkkosti a pritom krásne držia na kosti. Samotné rebierka sú veľmi jemne marinované, tak aby ste si ich vedeli dochutiť podľa vašich predstáv - s marinádou alebo omáčkou podľa vášho želania.
Rýchla príprava – do 15 min. môžete podávať!
Sous-vide Banquet bravčové rebierka odporúčame dopiecť v konvektomate alebo v rúre pri +200 °C cca 12 až 15 minút. Na grilovacej doske nadstavíme +200 °C a ohrievame cca 3 minúty z každej strany. Pri použití marinád sa nám v praxi veľmi osvedčil „systém 7 + 7 min.“

Rebierka odporúčame piecť v konvektomate 7 min., potom ich potrieť vami vybranou marinádou a piecť ďalších 7 min.
Pečené rebierka je najlepšie grilovať vonku. V letných mesiacoch sa priam ponúka príprava na grile – výsledok je rýchly a zaručený.
Aktuálny sortiment BANQUET Sous vide nájdete na mojBidfood.sk:
Podávanie sous-vide bravčových rebierok
Pečené rebierka sa neuveriteľne hodia k šalátom Coleslaw
- 739154 Nowaco kapustový šalát Coleslaw 3 x 1 kg
- 739552 Nowaco kapustový šalát Coleslaw 6 x 350 g
- 739557 Nowaco kapustový šalát Červený Coleslaw 6 x 350 g
Všetky zeleninové šaláty nájdete v našej ponuke na mojBidfood.sk/zeleninové šaláty

Chrumkavé rebierka s chrenom a čerstvým chlebíkom sú tiež možnosťou:
- 615032 Chren pikantný 4 / l
- 622110 Chren čerstvý strúhaný Efko 1 x 500 g
- 622117 Chren pikantný 1 x 720 ml
V našej ponuke nájdete „nekonečný rad“ omáčok a marinád podľa vašej chuti. Za všetky omáčky jeden príklad: 620263 Tennessee na rebrá Coronet exclusive.