Bravčové rebierka s BBQ omáčkou, či s cesnakom za pár minút?
4. 6. 2020

Bravčové rebierka s BBQ omáčkou, či s cesnakom za pár minút?

S bravčovými rebierkami sous-vide Banquet prichádza skvelá príležitosť ako opäť zatraktívniť menu. Vďaka metóde sous-vide si rebierka vo vákuu zachovajú prirodzenú šťavnatosť a úžasnú chuť.

Bravčové rebierka sous-vide Banquet sú ďalšou skvelou klasikou z našej opavskej výroby. Rebierka sú upečené metódou sous-vide do absolútnej mäkkosti a pritom krásne držia na kosti. Samotné rebierka sú veľmi jemne marinované, tak aby ste si ich vedeli dochutiť podľa vašich predstáv - s marinádou alebo omáčkou podľa vášho želania. 

 

Rýchla príprava – do 15 min. môžete podávať!

Sous-vide Banquet bravčové rebierka odporúčame dopiecť v konvektomate alebo v rúre pri +200 °C cca 12 až 15 minút. Na grilovacej doske nadstavíme +200 °C a ohrievame cca 3 minúty z každej strany. Pri použití marinád sa nám v praxi veľmi osvedčil „systém 7 + 7 min.“

BANQUET | Bravčové rebrá Sous vide | 709014

Rebierka odporúčame piecť v konvektomate 7 min., potom ich potrieť vami vybranou marinádou a piecť ďalších 7 min.

Pečené rebierka je najlepšie grilovať vonku. V letných mesiacoch sa priam ponúka príprava na grile – výsledok je rýchly a zaručený.

Aktuálny sortiment BANQUET Sous vide nájdete na mojBidfood.sk:

Podávanie sous-vide bravčových rebierok

Pečené rebierka sa neuveriteľne hodia k šalátom Coleslaw

Všetky zeleninové šaláty nájdete v našej ponuke na mojBidfood.sk/zeleninové šaláty

NOWACO | Coleslaw

Chrumkavé rebierka s chrenom a čerstvým chlebíkom sú tiež možnosťou:

V našej ponuke nájdete „nekonečný rad“ omáčok a marinád podľa vašej chuti. Za všetky omáčky jeden príklad: 620263 Tennessee na rebrá Coronet exclusive.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí