Vianočné varenie s Dirou
🎄 Máte radi nové chute a netradičné kombinácie?
Ak radi experimentujete a chcete zákazníkom ponúknuť niečo nečakané, tento workshop je pre vás!
Ukážeme si, ako sa dá ovocné pyré premeniť na netradičnú súčasť slaných jedál – či už na zvýraznenie chuti, alebo ako jemný vianočný akcent, ktorý jedlu dodá jedinečný charakter.
Špeciálnym hosťom tohto workshopu bude aj - Linda Pereslény Zemánková.
Linda vás zasvätí do sveta lahodných dezertov 🍰, ktoré oslnia v reštaurácii, na cateringu alebo ako originálne doplnky hotelového bufetu.
✨ Príďte a objavte, ako spojiť tradíciu, kreativitu a profesionálne techniky v kuchyni!
Spoločne si pripravíme tieto jedlá:
- Krémová šošovica so zeleninou, stratené vajíčko, údený sumček
- Sviečková z tresky, pesto Genovese, zelerový majonezák, mrkvová slama
- Bravčová panenka sous vide, chrumkavý kel, bryndzové pirohy
- Tichá rebelka „kokosový sendvič“
- Forest honey cube „Ovocná kocka“
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Ján Duda - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia a člen World Master Chef Society i Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc
Linda Pereslény Zemánková - majiteľka umeleckej cukrárne 59 sweets a skvelá pastry chef spoločnosti DIRA
- Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.