Tekvicové variácie pre mäsožravcov aj vegetariánov
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, Prešov - Haniska
Marek Madzik
Tekvicové variácie pre mäsožravcov aj vegetariánov
Príďte sa inšpirovať ako využiť tekvicu v rozmanitých a chutných receptoch – od lahodných vegetariánskych jedál až po mäsové pochúťky!
🧑🍳 Čo vás čaká:
- Spoločné varenie a ochutnávka jedál z tekvice
- Recepty, ktoré vás zahrejú a potešia každého
- Inšpirácie, ako oživiť svoj jedálny lístok a prilákať viac zákazníkov
👉 Prihláste sa už dnes! Počet miest je obmedzený.
Náš šéfkuchár si pre vás pripravil tieto skvelé recepty:
- Miešaný listový šalát, pečená maslová tekvica, pečený Halloumi
- Tekvicový krém, biele víno, repa sous vide, slaninový chips
- Tekvicové risotto s tekvicovými semienkami a gorgonzollou
- Tekvicový prívarok, trhaný králik, pečený zemiak
- Tekvicové tortelli, gaštanová omáčka s višňami, čokoládový sirup
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Ďalšie informácie
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.
- Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.