Tekvicové variácie pre mäsožravcov aj vegetariánov

Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, Prešov - Haniska
Marek Madzik

Tekvicové variácie pre mäsožravcov aj vegetariánov

Príďte sa inšpirovať ako využiť tekvicu v rozmanitých a chutných receptoch – od lahodných vegetariánskych jedál až po mäsové pochúťky!

🧑‍🍳 Čo vás čaká:

  • Spoločné varenie a ochutnávka jedál z tekvice
  • Recepty, ktoré vás zahrejú a potešia každého
  • Inšpirácie, ako oživiť svoj jedálny lístok a prilákať viac zákazníkov

👉 Prihláste sa už dnes!  Počet miest je obmedzený.

Tekvicové variácie

Náš šéfkuchár si pre vás pripravil tieto skvelé recepty:

  • Miešaný listový šalát, pečená maslová tekvica, pečený Halloumi
  • Tekvicový krém, biele víno, repa sous vide, slaninový chips
  • Tekvicové risotto s tekvicovými semienkami a gorgonzollou
  • Tekvicový prívarok, trhaný králik, pečený zemiak
  • Tekvicové tortelli, gaštanová omáčka s višňami, čokoládový sirup

Cena workshopu:

Bidfood zákazník:  ZADARMO

Cena pre ostatných záujemcov:  50,- € s DPH/osoba. 
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste

Ďalšie informácie

Workshopom Vás bude sprevádzať:

Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia a držiteľ certifikátu pre akreditovaného komisára WACS.

  • Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
  • Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
  • K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
  • Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
  • Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.

 

Rezervácia

Ešte 24 voľných miest

Polia označené (*) sú povinné. Mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac ako 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavené certifikáty o absolvovaní kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí