Chuť víťazstva – workshop s finalistom Bocuse d’Or

Gastroštúdio Bidfood, Trenčianska 2244/49, Nové Mesto nad Váhom
Ján Duda, Peter Duranský, Patrik Pokrývka

✨ Zažite Bocuse d’Or naživo! ✨

Príďte sa zoznámiť s riaditeľom Bocuse d´OR Slovakia Petrom Duranským a víťazom národného kola súťaže Bocuse d’Or Slovakia Patrikom Pokrývkom a nahliadnite do sveta špičkovej gastronómie.

Na prezentačnom workshope vám ukážeme:

  • Ako majstri pracujú s každou surovinou, aby z nej dostali maximum chuti.
  • Techniky varenia používané pri príprave na Bocuse d’Or.
  • Ako vytvoriť dokonalý balans chutí a vizuál na tanieri.

Toto je jedinečná príležitosť porozprávať sa s finalistom, pochopiť, čo stojí za úspechom na svetovej súťaži, a zažiť techniky, ktoré posúvajú kuchárske umenie na úplne novú úroveň.

Počet miest je limitovaný – rezervujte si svoje miesto a zažite kuchárske majstrovstvo z prvej ruky!

Bocuse d´OR Slovakia

Tešiť sa môžete na:

  • Beef Angus so zemiakovou variáciou, sezónnymi hubami a omáčkou madeira
  • Pošírovaný zubáč so zelerom, feniklom, kôprom, cibuľová omáčka

Cena workshopu:

Bidfood zákazník:  ZADARMO

Cena pre ostatných záujemcov:  50,- € s DPH/osoba. 
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste

Ďalšie informácie

Workshopom Vás bude sprevádzať:

Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia a člen World Master Chef Society i Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc

Peter Duranský - riaditeľ medzinárodnej súťaže kuchárov Bocuse d´OR Slovakia

Patrik Pokrývka - víťaz národného kola Bocuse d´OR Slovakia

 

Rezervácia

Ešte 40 voľných miest

Polia označené (*) sú povinné. Mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac ako 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavené certifikáty o absolvovaní kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí