Chuť víťazstva – workshop s finalistom Bocuse d’Or
✨ Zažite Bocuse d’Or naživo! ✨
Príďte sa zoznámiť s riaditeľom Bocuse d´OR Slovakia Petrom Duranským a víťazom národného kola súťaže Bocuse d’Or Slovakia Patrikom Pokrývkom a nahliadnite do sveta špičkovej gastronómie.
Na prezentačnom workshope vám ukážeme:
- Ako majstri pracujú s každou surovinou, aby z nej dostali maximum chuti.
- Techniky varenia používané pri príprave na Bocuse d’Or.
- Ako vytvoriť dokonalý balans chutí a vizuál na tanieri.
Toto je jedinečná príležitosť porozprávať sa s finalistom, pochopiť, čo stojí za úspechom na svetovej súťaži, a zažiť techniky, ktoré posúvajú kuchárske umenie na úplne novú úroveň.
Počet miest je limitovaný – rezervujte si svoje miesto a zažite kuchárske majstrovstvo z prvej ruky!
Tešiť sa môžete na:
- Beef Angus so zemiakovou variáciou, sezónnymi hubami a omáčkou madeira
- Pošírovaný zubáč so zelerom, feniklom, kôprom, cibuľová omáčka
Cena workshopu:
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste
Ďalšie informácie
Workshopom Vás bude sprevádzať:
Ján Duda, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, prezident Euro-Toques Slovakia a člen World Master Chef Society i Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc
Peter Duranský - riaditeľ medzinárodnej súťaže kuchárov Bocuse d´OR Slovakia
Patrik Pokrývka - víťaz národného kola Bocuse d´OR Slovakia