10. 4. 2017
Hovädzie mäso z Namíbie
Bidfood Vám exkluzívne prináša novú radu hovädzieho mäsa z Namíbie.
-
mäso je produkované v závode s certifikátom BRC stupeň A
-
všetky zvieratá pochádzajú z fariem schválených pre EÚ
-
mäso pochádza z býkov mäsových plemien: Afrikaner, Bonsmara, Brahman a krížený Simentál
-
doba trvanlivosti 180 dní odo dňa balenia
-
porážané a upravené na takmer kuchynskú úpravu
-
vyzreté mäso vhodné aj na steakovú úpravu
DISCOVER NAMIBIAN BEEF
Hovädzie zadné - falošná sviečková (EYE ROUND)
Časť hovädzieho stehna v tvare valčeka s jemnými mäsovými vláknami. Mäso vhodné na dusenie, pečenie či grilovanie.
711009 Hovädzie zadné - falošná sviečková ( Eye Round ) podľa váhyHovädzie stehno - orech steakový (KNUCKLE)
Chudá časť z prednej časti zadného stehna, očistené, zbavené tukovej vrstvy vhodné najmä na steakovú úpravu, dusenie, varenie a pri vyzretých kusoch tiež na grilovanie.
711804 Hovädzie stehno - orech steakový ( KNUCKLE ) podľa váhyFlank steak (FLANK STEAK)
Mäso z pupku, predstavuje spodnú časť slabiny. Šťavnaté mäso určené na grilovanie.
711825 Flank steak ( Flank Steak ) podľa váhyFlap meat (BAVETTE)
Časť hovädzieho pupku, presnejšie z časti spodného šálu. Flank steak je vhodný na grilovanie, ako aj na dusenie.
711802 Flap meat ( Bavette ) podľa váhy Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 05.