Hovädzie mäso z Namíbie
10. 4. 2017

Hovädzie mäso z Namíbie

Bidfood Vám exkluzívne prináša novú radu hovädzieho mäsa z Namíbie.






 

  • mäso je produkované v závode s certifikátom BRC stupeň A
  • všetky zvieratá pochádzajú z fariem schválených pre EÚ
  • mäso pochádza z býkov mäsových plemien: Afrikaner, Bonsmara, Brahman a krížený Simentál
  • doba trvanlivosti 180 dní odo dňa balenia
  • porážané a upravené na takmer kuchynskú úpravu
  • vyzreté mäso vhodné aj na steakovú úpravu


DISCOVER NAMIBIAN BEEF



 

Hovädzie zadné - falošná sviečková (EYE ROUND)

Časť hovädzieho stehna v tvare valčeka s jemnými mäsovými vláknami. Mäso vhodné na dusenie, pečenie či grilovanie.

711009  Hovädzie zadné - falošná sviečková ( Eye Round ) podľa váhy

Hovädzie stehno - orech steakový (KNUCKLE)

Chudá časť z prednej časti zadného stehna, očistené, zbavené tukovej vrstvy vhodné najmä na steakovú úpravu, dusenie, varenie a pri vyzretých kusoch tiež na grilovanie.

711804  Hovädzie stehno - orech steakový ( KNUCKLE ) podľa váhy

Flank steak (FLANK STEAK)

Mäso z pupku, predstavuje spodnú časť slabiny. Šťavnaté mäso určené na grilovanie.

711825 Flank steak ( Flank Steak ) podľa váhy

Flap meat (BAVETTE)

Časť hovädzieho pupku, presnejšie z časti spodného šálu. Flank steak je vhodný na grilovanie, ako aj na dusenie.

711802 Flap meat ( Bavette ) podľa váhy Objednať môžete online po prihlásení na mojBidfood.sk (noví zákazníci musia vyplniť registračný formulár) alebo volajte na Zákaznícke centrum tel. 032/ 774 28 50, 0912 05.
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí