Téma # ryby

Z veľmi kvalitnej rybej suroviny sa vyrábajú vynikajúce nugety, ktoré sa v gastronómii osvedčili ako hlavné jedlo i chuťovka na rautoch. Teraz prichádza verzia v maloobchodnom balení pod značkou Nowaco.
Úspešné príchute – sušené rajčiny alebo marinovaná cibuľka – vhodne dopĺňajú kvalitnú rybiu surovinu použitú pri výrobe sleďových rezov Nowaco. Marinované filety sú ideálne na doma ako vynikajúca studená večera alebo k pivu.
Fantastická chuť divého lososa sockeye (nerka) spolu s jeho atraktívnou farbou mäsa ozdobí každé menu. Divý losos keta s veľmi nízkym obsahom tuku a rovnako vysoko kvalitným mäsom zaujme cenou. Čisto prírodné filety z divých pacifických lososov sockeye a keta nájdete v sortimente Bidfood.
Nové atraktívne obaly so značkou Nowaco ukrývajú filety z morskej šťuky kanadskej, ktoré Bidfood používa taktiež na výrobu populárnych porcií filé Nowaco. Na rozdiel od predchádzajúcich filiet sa novinka pýši kvalitou PBO, čo znamená, že filety sú úplne bez kostí.
Tuniak žltoplutvý patrí k najdôležitejším rybám využívaných v gastronómii.

Jemné aromatické mäso halibuta sa vyznačuje vyšším obsahom bielkovín a veľmi nízkym obsahom tuku. Ochutnajte túto gastronomickú pochúťku, ktorú Vám prinášame z Nórska.
Viete, čo znamená seafrozen, MSC alebo PBO? Viete, z akých rýb sa filé vyrába, ako sa ryby lovia a spracovávajú? Pozrite sa na video z továrne na mori. Presvedčíte sa, že najpredávanejšie Filé z Aljašky NOWACO obsahuje skutočne 100% rybieho mäsa.
Pozrite sa na stupne opracovania filetov a váhové kategórie lososov. Určite si zo našej širokej ponuky lososov ľahko vyberiete toho najvhodnejšieho.