PO - Nové trendy v modernej gastronómii
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik
Chceme sa s Vami podeliť o získané vedomosti a skúsenosti z poslednej gastro stáži v Nemeckom Rheingau, kde sme mali tú možnosť variť, pripravovať jedlá s trinástimi Michelinmi.
Počas kurzu si pripravíme päť receptov a hlavne si veľa povieme o momentálnej situácii na špičke gastronómie, aktuálnych trendoch a fungovaní, či nefungovaní dobrej kuchyne. Predstavenie modernej ľahkej kuchyne a ukázanie rozdielu v servírovaní veľkých a menších porcií.
Môžete sa tešiť na:
Cena:
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Dĺžka kurzu: cca 3 hodiny.
Kurzom Vás bude sprevádzať:
Marek Madzik - šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko
Milan Poloha - gastro poradca Debic.